Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Michaela Forni släpper kollektion med Soft Goat – se den här

Älskar du kashmirplagg och jordnära toner i garderoben? Då ska du spana in Michaela Fornis underbara kollektion tillsammans med Soft Goat som nu finns att köpa.
10 maj, 2019

Den alltid lika stilsäkra entreprenören Michaela Forni släpper idag en underbar minikollektion tillsammans med Soft Goat. Samarbetet känns som naturligt och självklart eftersom Michaela, liksom Soft Goat, är noga med kvalitet, materialval och användbarhet – och hon är dessutom en trogen kund och supporter till Soft Goat sedan många år tillbaka.

Michaela Forni om samarbetet med Soft Goat

– Jag har alltid älskat välarbetade kashmirplagg och därför burit Soft Goat sen varumärket lanserades 2011. När Stephanie kontaktade mig om ett eventuellt samarbete kändes det helt rätt från första stund. Det har varit så roligt och lärorikt att ta fram den här kollektionen och jag är otroligt stolt över den! Jag kan omöjligt säga vad som är min favorit, för varje plagg och accessoar är designat efter vad jag själv verkligen vill ha och behöver i min egen garderob, säger hon och fortsätter:

– Pikétröjan och skjortan i kashmir känns som sjukt roliga inslag på marknaden, det är något jag inte hittat och som jag själv har saknat. Båda är perfekta under sommaren till ett par jeans eller skjortan över en bikini en ljummen sommardag. Att vi lyckats göra kollektionen mer hållbar i och med vårt ofärgade garn känns fantastiskt, det är viktigt för mig att ha hållbarhet som ett återkommande tänk i min privata garderob och därför ville jag skapa en kollektion med hållbarhet i fokus utan att rucka på kvalitet eller design.

Michaela Forni, Entreprenör

Tidlöst och användbart

Med totalt fem produkter lanseras kollektionen i två jordnära toner i nyanser av beige och brunt, Nature och Soft Sand. Hela samlingen besår av användbara plagg med tidlös design, alla gjorda av 100% ofärgad kashmir.

Valet av de jordnära nyanserna har tagits fram med inspiration från kashmirgetternas egna ull och flexibiliteten kring hur naturtoner alltid är en tidlös och stark kompis att ha i garderoben.

Här hittar du kollektionen med allt från en chic kashmirklänning och stilsäkra håraccessoarer till den alltid lika användbara farfarströjan med lång ärm!

Alla kashmirplagg från Michaela Forni x Soft Goat:

1. Beige ribbad pikétröja, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

2. Brun ribbad pikétröja, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

3. Beige farfarströja, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

Brun farfarströja, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

4. Beige klassisk kashmirtröja, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

5. Brun klassisk kashmirtröja, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

6. Beige kashmirklänning, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

7. Brun kashmirklänning, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

8. Scrunchie i kashmir, Soft Goat

Shoppa här! (reklamlänk från Apprl)

Läs mer:

ELLE listar: 10 sidenkjolar att bära våren 2019

Lindex + By Malina är äntligen här – ELLEs favoriter ur kollektionen

15 mysiga plagg i kashmir att bära i sommar

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: