Mest läst under förra veckan på Elle.se!

05 oktober, 2015

För dig som inte är inne på Elle.se varje dag så kan vi först och främst rekommendera dig till att börja ändra på den saken. Men tills dess så hjälper vi dig med att sätta ihop den här listan med de 11 mest lästa artiklarna på Elle.se under förra veckan.

Allt i från supersöta hundar till höstens bästa budget- och lyxshopping av kappor till franska brandmän som slänger kläderna till vår älskade bloggare Britas besked om att hon ska bli mamma – helt enkelt en härlig blandning av det bästa från Elle.se!

Klicka på rubrikerna eller bilderna för att komma till nyheterna som lästes mest av er besökare på Elle.se under förra veckan, och tipsa gärna en kompis om det är något du känner att hen absolut inte får missa.

Här är den svenska doldisen som tar över efter Ralph Lauren som varit the big boss på Ralph Lauren i hela 48 år!

Brita Zackaris fina inlägg om hur det är att vara gravid och hennes första månader som soon-to-be-mamma.

De 7 hetaste manliga modellerna i världen just nu! Om du sitter på jobbet: varning för lång tid spenderad vid skärmen.

17 kappor från budget till lyx som håller dig varm i höstkylan!

Jay Alvarrez och Alexis är det par vi är mest avundsjuka på just nu – kolla in deras Instagram och deras galna semestervideo och försök att säga emot oss om du kan!

Nina Campionis relationskrönika om hur du hittar den rätta partner – och hur du vet när du gjort det – har varit bland veckans mest lästa sedan den publicerades i juli. Kort sagt: Missa inte!

Horoskop är ett av de mest populära inslagen på Elle.se, och har så varit länge. Här är månadens horoskop från ELLE – men missa heller inte att vi varje dag uppdaterar dig på dagens astro. Du hittar månadens horoskop för oktober här!

Gigi Kadid, Kendall Jenner, Taylor Swift, Cara Delevingne, Karlie Kloss och de andra är förmodligen tjejgänget som tillsammans tjänar mest pengar i världen just nu.  De håller ihop både som vänner och på Instagram, och vi har undersökt sambandet mellan det, och hur mycket de tjänar. Kolla in deras inkomster här!

De franska brandmännen kastar kläderna och ställer upp på plåtning för en kalender för att samla in pengar för välgörande ändamål. What’s not to like? Kolla in bilderna och filmerna på brandmännen här! (Veckans absolut mest lästa artikel!)

Kolla in modejobbet som finns i ELLEs oktobernummer som är ute i butik nu. Lisa Lindqwister har stylat, Eric Josjö har tagit bilderna och modellen är ingen mindre än Hedvig Palm!

Hunden är människans bästa vän  – och inte undra på det. Läs de här anledningarna till att skaffa en hund och du kommer förstå varför hundägare alltid mår bättre än andra när de kommer hem från jobbet.