Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Marion Cotillard går på vatten i kampanjfilm för Dior

22 nov, 2014 
AvJohanna Andersson
Annons
Marion Cotillard Dior

I veckan släpptes Christian Diors nya kampanjfilm, Snapshot in L.A, med den franska skådespelerskan Marion Cotillard som ensam huvudrollsinnehavare. Vi har under tidigare säsonger sett henne i flera stillbildskampanjer för Lady Dior, men aldrig förr har vi sett henne så här. I filmen, som hon regisserat själv tillsammans med Eliott Bliss, visar hon vilken multibegåvning hon är genom att framföra både koreograferad dans och sång – förutom att vara drop dead gorgeous (som om det inte var nog). Låten, som vi inte kan sluta lyssna på, är skriven av Joseph Mount från gruppen Metronomy, och koreografin är skapad av Christophe Danchaud. Vem hade trott att Marion kunde hoppa på vatten, eller sväva med sådan grace?

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Stjärnans ikoniska Hollywood-look, poolen och den lyxiga villan för oss i tanke till det glammiga livet i Los Angeles, men i själva verket är filmen inspelad vid en arkitektvilla i Aix-en-Provence, Frankrike, med Montagne Sainte Victoire i bakgrunden. Vad skulle vi inte göra för att också vara där – i röda läppar och en liten, liten jumpsuit från Dior? Se den nya kampanjfilmen för Lady Dior med Marion Cotillard, samt den avslöjande backstagefilmen, här på ELLE.se!

av JOHANNA ANDERSSON

https://www.youtube.com/watch?v=jNgvfKSmEeI#t=112

Annons