Marina Kereklidou på stilturné tillsammans med Synsam – hit åker man

Marina Kereklidou på stilturné tillsammans med Synsam – hit åker man

Marina Kereklidou, Creative Director på Synsam, ger sig under hösten ut på en stilresa genom Sverige. Tillsammans med lokala profiler och Synsams egna stilexperter kommer de att presentera höstens trender inom mode och bågar.
28 augusti, 2017

Från Kiruna i norr till Malmö i söder har Synsambutiker i tolv städer valts ut för att få besök av Marina Kereklidou. Marina kommer att gå igenom säsongens modetrender och ge stilråd tillsammans med en av Synsams egna stilexperter och en lokal profil i varje stad.

”Turnén är en utveckling av Synsams storsatsning på konceptet Eye Fashion, som bl.a. vunnit Årets butikskoncept på Retail Awards 2016”, skriver Synsam i ett pressmeddelande.

Läs också: Why black? Marina Kereklidou designar kollektion för Whyred

– Glasögon har gått från att vara en tråkig nödvändighet till att vara en stildefinierande och moderiktig accessoar, något som verkligen kan framhäva ansiktet. Med Eye Fashion vill vi inspirera kunder att variera och komplettera sin egen stil efter sina unika möjligheter. Det går att göra väldigt mycket med en look genom att investera i rätt accessoarer, säger Marina Kereklidou.

Läs också: Mingel: Shoppingkväll med ELLE och Synsam

Synsam har i dagsläget 260 stilexperter i Norden som hjälper kunder att hitta rätt stil. Ett urval av dessa kommer att vara närvarande vid butikseventen. I varje stad bjuds även en intressant lokal profil in för att berätta lite om sig själv, sin stil och som kommer ge sina inspel till Marina som berättar om höstens trender inom fashion och bågar.

– Jag har själv letat fram mycket intressanta personer i de olika städerna som jag är jättenyfiken på att träffa och få veta mer om, så jag ser verkligen fram emot denna Eye Fashion Turné, avslutar Marina Kereklidou.

Läs också: Har du koll på glasögonmodet genom tiderna?

Turnén startar i Uppsala den 28 augusti och går därefter vidare till följande städer:

28/8 Uppsala

6/9 Lund

7/9 Malmö

13/9 Linköping

14/9 Växjö

25/9 Kiruna

26/9 Luleå

27/9 Umeå

4/10 Frölunda

11/10 Gävle

12/10 Borlänge

18/10 Östersund

Foto Synsam