Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Maria Nilsdotter lanserar unik kollektion – Queen of chaos

07 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Maria Nilsdotters kollektion Queen of chaos.
Möt din inre rebell i Maria Nilsdotters smycken i höst. ELLE har samlat allt du behöver veta om Queen of Chaos-kollektionen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 snabba med Julia Ragnarsson om mode och skönhetBrand logo
5 snabba med Julia Ragnarsson om mode och skönhet

Idag lanserar Maria Nilsdotter en unik kollektion vid namnet Queen of Chaos, med en intressant och utstickande inspiration, nämligen från kompromisslösa antihjältinnor. Ni kanske känner igen Harley Quinn eller Poison Ivy? Tänk er en rebellisk karaktär som alltid går sin egen väg, precis som Red Queen i Alice i Underlandet där vi möts av en motståndare utan dess like.

Maria Nilsdotter kollektion Queen of chaos.

Kraftfullt och rebelliskt

Sagolika smycken som både är kraftfulla och rebelliska – precis som antihjältinnorna. Kollektionen består av ringar, armband, halsband och örhängen som verkligen fångar våra blickar, och som tur är finns kampanjen tillgänglig redan idag, både i butik och online. Som pricken över i:et porträtterades kollektionen av Maria Nilsdotter själv, där vi möts av olika Queen of Chaos-karaktärer.

Annons
Maria Nilsdotter kollektion Queen of chaos.
Maria Nilsdotter kollektion Queen of chaos.
Annons
Maria Nilsdotter kollektion Queen of chaos.

Något annat som inspirerade Maria var även ett gott och kärt barndomsminne.

– Det finns även detaljer i kollektionen som refererar till en ryttare estetik som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. När jag växte upp spenderar jag all min tid i stallet och på hästryggen. Det representerar den ultimata friheten och är också där jag lärde mig att lita på mig själv – en känsla som jag vill lya fram i den här kollektionen, fortsätter Maria.

Foto: Johanna Nyholm

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons