Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Maria Nilsdotter x Alexander Abdallah släpper drömsk smyckeskollektion

11 nov, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Dröm en Dröm - Maria Nilsdotter x Alexander Abdallah lanserar kollektion.
Maria Nilsdotter och Alexander Abdallah har teamat ihop sig för en nostalgisk och drömsk smyckeskollektion – Dröm en dröm. Upptäck den här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Gigi HadidBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Gigi Hadid

Idag avslöjade smyckesmärket Maria Nilsdotter ännu ett drömskt tillskott till sortimentet och det är inte vilken samling som helst. Den drömmiga smyckeskollektionen har det passande namnet Dröm en Dröm och är skapat ur ett samarbete mellan Maria Nilsdotter och skådespelaren, regissören och manusförfattaren Alexander Abdallah – som bland annat kan kännas igen från serien Snabba Cash.

– Det känns så spännande att kunna få berätta och påverka genom en ny konstform för mig som är smycken, tillsammans med Maria som också är i mina ögon den absolut bästa när det kommer till att berätta sagor genom smycken, säger Alexander Abdallah.

Annons
Dröm en Dröm - Maria Nilsdotter x Alexander Abdallah smycken.

förvandla barndomens blandade känslor till något dyrbart

Kollektionen bygger på deras gemensamma berättelse om uppväxten och att våga drömma. Vi får följa med på en drömlik inspirationsresa som tar oss tillbaka till den nostalgiska barndomen. Många känner igen sig i känslan av att mitt lilla jag var annorlunda eller konstig, kanske till och med ensam – vi sprudlade av olika känslor. Kollektionen har inspirerats ur en längtan av att förvandla barndomens blandade känslor till något dyrbart, genom att utforska de drömlika fantasivärldar som kan skapas ur just ensamhet.

Annons
Dröm en Dröm - Maria Nilsdotter x Alexander Abdallah ringar.

Smyckena har en baktanke och sin egna betydelse. Till exempel så finns det en ring från kollektionen som speglar ett brustet hjärta med stygn inspirerat av att läka och vara stolt över sina ärr.

– Vi hoppas att det ska finnas något för alla i den här kollektionen, att vem som helst kan känna igen sig i känslorna som återspeglas genom dessa smycken, säger Maria Nilsdotter.

Dröm en Dröm - Maria Nilsdotter x Alexander Abdallah örhängen.

Med lanseringen kommer även en känslofylld konstfilm regisserad av Alexander Abdallah – spana in den nedan!

Annons

Dröm en Dröm - Maria nilsdotter x alexander abdallah:

Kollektionen Dröm en Dröm finns tillgänglig från den 11 november i butik och online.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons