Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Maria Nilsdotter firar 15 år med jubileumskollektion

17 nov, 2022 
Maria Nilsdotter jubileumskollektion 15 år.
Maria Nilsdotter firar 15 år som smyckesdesigner med en exklusiv jubileumskollektion – fylld av extravaganta smycken inspirerade av hennes tidigare design och kollektioner. Ta en titt på nya tillskottet Cabinets of curiosities!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes: Se när Aliette Opheim plåtas för ELLEBrand logo
Behind the scenes: Se när Aliette Opheim plåtas för ELLE

Smyckesfantaster och trogna Maria Nilsdotter-kunder vet att hennes smyckesvärld är som en sagolik dröm med inslag av trolsk magi. Redan som barn fantiserade hon sig bort i sitt eget universum, och lockades av mytologiska berättelser, historien om Atlantis och Loch Ness-odjuret. Nu har det gått hela 15 år sedan Nilsdotters sagolika smyckesuniversum tog fart och givetvis firar varumärket dessa år med en exklusiv jubileumskollektion!

Mer exklusiva drag som sötvattenspärlor och diamanter syns i jublieumskollektionen.
Mer exklusiva drag som sötvattenspärlor och diamanter syns i jublieumskollektionen.

Nya jublieumskollektionen Cabinets of curiosities

Maria Nilsdotter går nu tillbaka till arkiven och lanserar jublieumskollektionen Cabinets of curiosities. En noga utvald samling smycken uppklädda med exklusiva drag som diamanter, sötvattenspärlor och svarta tsavoriter – som alla är skapade med inspiration från smyckesmärkets tidigare kollektioner.

Annons
Statementhalsband från jubileumskollektionen Cabinet of curiosities av Maria Nilsdotter.
Halsband från jubileumskollektionen Cabinet of curiosities av Maria Nilsdotter.

– Med den här kollektionen har jag gått tillbaka till smycken från tidigare kollektioner och inspirerats av dem. Jag har alltid fascinerats av idén med antika skåp fyllda med excentrisk kuriosa och objekt. En eklektisk skattkammare av märkliga föremål sammanlänkade av personen som samlat dem. Det är så jag föreställer mig mina smycken—de förevigas av bäraren, nästan som en självbiografi, berättar Maria Nilsdotter.

Annons

Jubileumskollektionen Cabinet of curiosities lanseras i tre olika släpp från och med den 17 november, i butik och online. Se allt om den nya kollektionen här!

Se också: Lisa Olsson om karriären – så driver hon smyckesvarumärket NootkaBrand logo
Se också: Lisa Olsson om karriären – så driver hon smyckesvarumärket Nootka

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons