Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Allt om Marc Jacobs storslagna comeback för hösten 2021

30 jun, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Marc Jacobs höstkollektion 2021
Vilken comeback Marc Jacobs gjorde igår när han äntligen visade sin höstkollektion för 2021. Från lyxigt after-ski till futuristiska siluetter. Visningen tog plats med en fysisk publik i New York Public Library på Fifth Avenue i New York. Storslaget är minst sagt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var en comeback för Marc Jacobs som 16 månader senare, igår den 29 Juli, höll sin visning för höstkollektionen 2021 vid den stora New York Public Library-byggnaden på Fifth Avenue.

– Vårt beslut att pausa i 16 månader gjorde att vi kunde sakta ner, reflektera, omvärdera, sörja och göra en grundlig inventering av vad som fungerar, vad som inte fungerar, vad vi älskar, vad vi är villiga att släppa taget om och vad som har värde, betydelse och mening, berättade Marc Jacobs innan modevisningen.

Jacobs satte pandemin på paus

Känslan som förmedlades var unik då Marc Jacobs satte pandemin på paus. Efter ett flertal timmar framför digitala visningar på små skärmar var Jacobs en av de första som tog steget in i en ovan men härlig atmosfär med fysiskt publik – en konstig men underbar känsla! För att få komma in var man tvungen att bevisa att man vaccinerats. Väl inne utbyttes leenden, kramar och till och med en rad modekyssar innan kollektionen fyllde rummet av glädje.

Annons

höstKollektionen 2021

Marc Jacob gav inte bara liv i New York utan så även modet när han visade upp sin höstkollektion 2021. Extravaganta silhuetter med djärva futuristiska drag, och ett inslag av en gnutta lyxig after-ski. I höst ser vi stora bekväma plagg i quiltat, paljetter och tryck – om Marc Jacobs får bestämma.

Visst är man lite nyfiken på kollektionen nu? Varsågod här är alla 69 looks från visningen – se och njut!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger utBrand logo
Höstmode 2021: Så ser säsongens största trendfärger ut

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons