Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Mammor och döttrar som matchat på röda mattan

17 dec, 2021 
Mammor och döttrar i matchande looks på röda mattan
Beyoncé och Blue Ivy i smyckade kostymklänningar, Lisa Bonet och Zoë Kravitz i elegant svart och Thandie Newton och Nico Parker i sammet. Spana in kändismammorna som har matchat med deras döttrar på röda mattan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattanBrand logo
14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

Beyoncé har stulit showen på fler röda mattor-event än vi kan räkna till, men när hon anlände till premiären av Lejonkungen var hon inte ensam med att stå i strålkastarljuset. Med sig hade hon dottern Blue Ivy och de båda kom i väldigt matchande outfits. Dottern bar en barnversion av mamma Beyoncés smyckade kostymklänning – och hyllningarna fyllde internet.

Mammor och döttrar i matchande outfits på röda mattan

Det är inte enda gången en känd mamma har matchat med sin dotter på offentliga tillställningar. Vi letade upp minnesvärda ögonblick och har samlat några av de bästa nedan.

Annons

Beyoncé och Blue Ivy

Beyoncé och Blue Ivy på premiären av The Lion King
Beyoncé och dotterna Blue Ivy i matchande outfits under premiären av Lejonkungen 2019.

Beyoncé och dottern Blue Ivy kom i matchande outfits på premiären av Lejonkungen, 2019. Beyoncé bar en smokingklänning med smyckad kavaj och gnistrande tyllkjol från Alexander McQueen. Dottern, som vid tillfället var sju år fyllda, kopierade sin mamma i en barnvänlig version.

Lisa Bonet och Zoë Kravitz

Lisa Bonet och Zoë Kravitz på Vanity fair 2018.
Lisa Bonet och Zoe Kravitz i matchande svart på Vanity Fair 2018.

På Vanity Fairs efterfest till Oscarsgalan 2018 kom Zoë Kravitz i en kort ballongklänning med fjädrar. Looken hade tidigare setts på catwalken när Saint Laurent presenterade årets vårkollektion. Mamma Lisa Bonet matchade iklädd en svart klänning, också den med transparenta inslag samt fransar.

Annons

CINDY CRAWFORD OCH KAIA GERBER

Cindy Crawford och Kaia Gerber på röda mattan
Kaia Gerber och Cindy Crawford på röda mattan för att fira öppningen av Omegas flaggskeppsbutik i San Francisco, 2021.

Cindy Crawford och Kaia Gerber ses inte sällan i matchande outfits – på och av röda mattan. Här färgkoordinerar de i svart på röda mattan i San Francisco 2021.

Cindy Crawford och Kaia Gerber i paljetter på röda mattan
Kaia Gerber och Cindy Crawford i samma stil på röda mattan 2021.

Modellduon satsade på varsin gnistrande klänning med mörkblå inslag till röda mattan av Instyle Awards 2021. Kaia bär Alexander McQueen medan Cindy gjorde entré iklädd Missoni.

Annons

Thandie Newton och Nico Parker

Thandie Newton och Nico Parker på premiären av Reminiscene
Thandie Newton och dottern Nico Parker i varsin outfit signerad Versace.

Thandie Newton och dottern Nico Parker bär ofta outfits som kompletterar varandra perfekt. Här i varsin gnistrande kreation från Versace och silvermetallic-skor på premiären av Reminiscene i Los Angeles, 2021.

Thandie Newton och Nico Parker i matchande sammet på röda mattan
Nico Parker och Thandie Newton i matchande sammetsklänningar 2019.

Skådespelarduon kom till Hollywoods röda matta iklädda matchande sammetsklänningar när det var dags för filmpremiären av Dumbo, 2019. Thandie bär en röd klänning med drapering och fransar signerad Oscar de la Renta, medan Nicos gröna klänning med cape-inspirerade ärmar kommer från Gucci.

Annons

Naomi Campbell och Valerie Morris

Naomi Campbell och Valerie Morris på Fashion awards
Naomi Campbell med mamma Valerie Morris på Fashion Awards, 2017.

Naomi Campbell tog med sig mamma Valerie Morris till Fashion Awards i London 2017. Båda kom iklädda svarta stilsäkra looks och körde på utsläppt hår. Naomi valde att bära en klänning signerad Alaïa, för att hylla den då nyligen avlidna designern Azzedine Alaïa.

Reese Witherspoon och Ava Phillippe

Reese Witherspoon och Ava Phillippe på röda mattan
Ava Phillippe och Reese Witherspoon i liknande klänningar 2018.

Reese Witherspoon matchade med dottern Ava Phillippe under LA Dance Project-galan i LA 2018, iklädda varsin svart knälång klänning. I medier beskrevs de som ”a twinning duo” och vi förstår varför. Reeses klänning kom från Dundas vårkollektion för 2019.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons