Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Malin Åkerman visar Sisters vårkläder

18 feb, 2010 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Klädkedjan Sisters vårrustar. Efter en förändringsprocess kallar de sig nu ”uppdaterade, mer medvetna och mer i nuet”. Ambitionen i vår är att presentera en modernare stil i sina butiker samtidigt som en rad nya, externa varumärken tas in. De nylanserar även sin hemsida, sisters.se.

Som ansikte för vårkampanjen har Sisters valt svenska Hollywoodstjärnan Malin Åkerman. I kollektionen hon visar i vår hittar vi bikerjackor, jeans, randiga sailor-tees, klänningar och tunikor i grafiska mönster och starka färger samt ett stort utbud av vårens stora trend: denim. Framåt sommaren tar pudriga pasteller och Afrika-inspirerade plagg vid.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Kampanjen plåtades på New Yorks gator under slutet av förra året av världsfotografen Marcus Ohlsson. Den stylades av ELLE-kändisen Lisa Lindqwister. Missa inte backstagefilmen från plåtningen som du når via länken nedan.

foto MARCUS OHLSSON/SISTERS

Sisters_1

Sisters_2

Sisters_3

Annons