Inspireras av Maja Nilsson Lindelöfs bästa vardagslooks

Maja Nilsson Lindelöfs bästa looks

Maja Nilsson Lindelöf är en ständig källa till stilinspiration. Vi är förälskade i ELLE-profilens olika vardagslooks och har samlat några stilsäkra favoriter som räddar vilken klädkris som helst.
22 november, 2021
5 saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf
0:47

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

(0:47)

Slå på ljud

Det går i princip inte en enda dag utan att ELLEs bloggare Maja Nilsson Lindelöf levererar stilinspiration i flödet. Och inte är det väl bara vi som kommer på oss själva med att vilja bära, ja ganska exakt allt hon tar på sig? Influencern, som i augusti 2021 startade sitt eget klädmärke och därmed nu också kan titulera sig som designer, har en stil vi skulle beskriva som lika bärbar som lekfull där utvalda budgetfavoriter varvas med ikoniska designklassiker. Addera ordet färgstark på det och du har Majas trendmedvetna stil summerad i bokstäver.

Hon är lika stilsäker till fest som till vardags. Och det är det sistnämnda vi tänkte fokusera lite extra på här. Vi har nämligen scrollat igenom Majas olika outfits (inte den tråkigaste arbetsuppgiften vi har haft!) och valt ut några av hennes allra bästa vardagslooks.

Luta dig tillbaka, scrolla ner och låt dig inspireras. Och spara artikeln! För nästa gång du står där halvnaken framför garderoben och inte vet vad du ska ta på dig – kör en copy paste på Maja, problem solved.

Maja Nilsson Lindelöfs bästa vardagslooks

Medan vi sitter i soffan i hoodie drar Maja iväg på söndagsmiddag iklädd denim och beige kappa. Det här matchar hon med halsduk från Gucci och en klassiker till väska signerad Chanel. Frågor på det?

Teddy- och puffjacka i ett och samma plagg blir inget annat än en solklar favorit. Här matchat med färgstarkt monokromt under som gör att jackan poppar extra mycket.

Dra på dig ett matchande set, stoppa i delar av skjortan i byxorna och tacka sedan Maja för stiltipset.

Västen har blivit en storfavorit i garderoben de senaste säsongerna. Maja bär den med bara armar och beigea toner nertill. Perfektion!

Maja klär ner kavaj från Weekday med sweatshirt signerad Anine Bing och matchar med chunky boots från Ganni. Copy paste!

Blå jeans och vitt linne – en klassisk bas som vi aldrig tröttnar på. Maja adderar stilrena smycken för att lyfta looken.

Känsla: Låt oss aldrig mer bära något annat än sportig look plus hårband.

Kappa, vit sweatshirt och keps – är det lösningen på exakt alla klädkriser som någonsin existerat?

When in doubt wear svart monokrom look och addera huvudbonad för det lilla extra.

Skjorta i oversize-modell plus ljus denim = sant.

Foto: Instagram/Maja Nilsson Lindelöf