Se när Madonnas dotter Lourdes Leon stjäl showen på catwalken

Se när Madonnas dotter Lourdes Leon stjäl showen på catwalken

Madonnas dotter Lourdes Leon stängde Marine Serres vår- och sommarvisning för 2023 under Paris Fashion Week. Och hon stal showen totalt!
27 juni, 2022
VIDEO: Madonnas olika looks – genom tiderna
1:05

Efter reklamen: VIDEO: Madonnas olika looks – genom tiderna

(1:05)

Slå på ljud

Modeveckorna i Paris avlöser just nu varandra. Snart är det dags för Haute Couture-kollektionerna att presenteras och under midsommarveckan gick herrmodeveckan av stapeln i den franska huvudstaden.

Modeeventet lockade i vanlig ordning kändiseliten till staden och tillställningen bjöd dessutom på flera snackisar. En av de stora snackisarna stavas Lourdes Leon.

Lourdes Leon berättar – så mycket pengar får hon av mamma Madonna

Madonnas dotter Lourdes Leons modellkarriär

Madonnas äldsta dotter, 25-åriga Lourdes Leon, slog igenom som modell när hon var 19 år och plockades upp av designern Stella McCartney, en vän till familjen. Som 21-åring hon debuterade hon på catwalken under New York Fashion Week när Gypsy sports presenterade sin SS19-kollektion.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Kort därefter kom nyheten att kändisdottern skulle bli ansiktet utåt för Marc Jacobs nya vårkampanj. Därtill har Lourdes tillsammans med Madonna designat en kollektion under namnet Material Girl för det amerikanska varuhuset Macy’s.

Du hör ju, det råder inga tvivel om att kändisdotterns modellkarriär är ett faktum. Och nu blir hon hyllad på nytt.

Stal showen på catwalken

Carlo Scarpato / imaxtree.com

Det var under Marine Serres visning av herr- och damkollektionerna inför våren och sommaren 2023 som Lourdes gjorde entré på catwalken. Hon stängde hela visningen – och stal showen totalt – iklädd en svart catsuit med modehusets signaturmönster, månarna.

Helkroppsdräkten täckte såväl händer som fötter och blev därmed också till både handskar och skor. Guldsmycken hängde runt halsen, midjan och armarna och gav starka 80-talsvibbar. Det långa håret var utsläppt och ögonen markerades med en tjock eyeliner.

Lourdes Leon och Rocco Ritchie

Efteråt sågs Lourdes backstage tillsammans med sin yngre bror Rocco Ritchie. Det hör inte till vanligheten att de båda poserar tillsammans på event, men kvällen till ära skedde det. Lourdes bar då en svart outfit – återigen med magkedja – och Rocco bar en beige manchesterkostym.

Spana in hela visningen – och Lourdes stund på catwalken – ovan.

Foto: TT/Imaxtree