Artikeln innehåller reklamlänkar

15 lyxiga solglasögon värda att investera i

Solglasögon värda en investering 2020

När det gäller materiella ting som är värda en investering kammar solglasögon med skyddande funktion hem en hög placering på topplistan. Den tidlösa och användbara accessoarer är en vinnare året om och vill du investera i en lyxig variant bör du spana in dessa 13 lyxiga par – utvalda av ELLEs shoppingredaktör Josefine Kanth.
11 mars, 2022

Våren är här och det spås bjudas på strålande solsken och vackert väder. Det är med andra ord minst sagt hög tid att greppa tag i solglasögonen (om du inte redan har gjort det!) och ge dig ut. Men är det så att du fortfarande söker efter det perfekta paret? ELLE har valt ut lyxiga varianter som du kommer att vilja bära dag ut och dag in, hela sommaren – och resten av livet.

Vårjackorna att satsa på – dessa 5 stod ut på Paris gator under Fashion Week
Streetstyle från Milano Fashion Week.

Greppa tag i din bästis och solglasögonen, årets soligaste tid är äntligen här!

0:53

Efter reklamen: Färgglatt och lekfullt – så stylar du vårens peppiga palett

(0:53)

13 lyxiga designerbågar som håller år efter år:

Ray-Ban är en solklar klassiker när det kommer till solglasögon och dessa i modern modell är vår favorit denna SS20-säsong. Spana in solglasögonen och klicka hem dem här. (länk till Adtraction)

Kantiga kap från Loewe ger oss extremt ha-begär! Dessa solglasögon är klassiska samtidigt med en chic och modern twist. Solglasögonen finns här i fler färger. (länk till Apprl)

Oversized här mer än rätt denna säsong men dessa från Gucci håller sig lika aktuella nu som förra året – och alla år framöver. Solglasögonen finns här. (länk till Apprl)

Saint Laurent visar dessa skarpt kantiga solglasögon med moderna drag – se den här. (länk till Apprl)

Bottega Venetas stilsäkra cat-eye håller dig chic och cool säsong efter säsong. Solglasögonen finns här. (länk till Apprl)

Moderna it-glasögon från Dior med kantig form och guldiga detaljer. Solglasögonen finns här. (länk till Apprl)

Ännu ett par klassiker, som håller sig aktuella år efter år, är dessa fyrkantiga solglasögon från Ray-Ban i modellen Wayfarer. Spana in solglasögonen och klicka hem dem här (länk till Nelly.com).

Alexander McQueen har dessa solglasögon i kantig cat-eye modell – solglasögonen finns här. (länk till Apprl)

Dessa bågar från Bottega Veneta kan ta att kamma hem första platsen som säsongens snyggaste solglasögon i aviator-modell. Spana in solglasögonen och klicka hem dem här. (länk till Apprl)

Svarta klassiska solglasögon signerade Tom Ford som finns här. (länk till Åhléns)

Balenciaga visar mjuka former med en kantig twist – dessa solglasögon finns här. (länk till Apprl)

Stiliga solglasögon i cat-eye modell från Celine. Spana in solglasögonen och klicka hem dem här. (länk till Apprl)

Sist men absolut inte minst! Guccis variant på aviator-solglasögon. En modern klassiker som kommer hålla stil i år framöver. Solglasögonen finns här. (länk till Apprl)