Lykke Li och Kate Moss i Alexander Wangs nya kampanj!

03 september, 2015

I år fyller modemärket Alexander Wang 10 år och det firar han på olika sätt. Här om dagen presenterades hans senaste projekt där han plåtat 38 personer som han beundrar, med mål att stödja en välgörenhetsprganisation. Och en av de plåtade kändisarna är svenska Lykke Li. 

Syftet med initiativet är att dra in pengar till välgörenhetsorganisationen DoSomething som verkar för att stödja ungdomar och lokal förändring. Förutom att Wang designat en kollektion till förmån för organisationen lät han också den världsberömda fotografen Steven Klein fotografera en serie porträtt. 38 personer som Wang beundrar och som påverkar ungdomar genom sitt arbete har porträtterats i ett av plaggen ur Alexander Wang x DoSomething-kollektionen, stylade av dem själva.

Bland kändisarna som ställde upp hittar vi, förutom fotografen Klein och Wang själv, Kanye och Kim Kardashian West, Kate Moss, Cara DelevingneGrimes, Kristen Wiig, Joan Smalls, Behati Prinsloo – och inte minst svenska Lykke Li.

Se hela kampanjen här nedanför och ge dig in in på Alexanderwang.com för att klicka hem ett plagg ur kollektionen. 50% av summan får till DoSomething.org och deras arbete.