Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Louis Vuittons mäktiga val – håller visning i Louvren

01 mar, 2017 
Louis Vuittons anrika historia tog sin början på 1800-talet och modehuset fortsätter att skriva historia. På Paris Fashion Week kommer Louis Vuitton att visa upp sin senaste kollektion på en av världens mest spektakulära platser.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Chanel har visat på praktfulla Grand Palais, Diors visningar har ägt rum i historiska byggnader på Paris mest anrika avenyer och nu ska även Louis Vuitton visa sin nya kollektion på en av stadens vackraste platser – inne i Louvren.

Den 7 mars kommer Louis Vuitton att visa sin kollektion inför höst och vinter och visningen kommer att äga rum på Cour Marly, ett av de pampigaste rummen inne i muséet. Cour Marly, som ligger i Richelieu-flygeln av Louvren, är fylld med statyer från 1600- och 1700-talet och badar i naturligt ljus tack vare ett tak i glas. Statyerna stod en gång i solkungen Louis XIV trädgård på slottet Château de Marly.

Hur själva visningen kommer att ta form i den spektakulära salen återstår att se – och vi längtar redan!

MER OM MODEVECKAN:

DE BÄSTA LOOKSEN FRÅN PARIS FASHION WEEK

NYCKELTRENDER FRÅN LONDONS MODEVECKA

courmarly
Foto via Louis Vuitton

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Designern och creative directorn Nicolas Ghesquiere delade platsen på Instagram:

Annons