Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Louis Vuitton lanserar trådlösa hörlurar

25 mar, 2019 
Louis Vuittons trådlösa hörlurar
Louis Vuitton trådlösa hörlurar kommer i fyra färger. De är vattentåliga och har en batteritid på 10 timmar. För 9 800 kronor kan de bli dina.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det franska varumärket Louis Vuitton lanserar trådlösa hörlurar under namnet Horizon. De nya lurarna kommer i fyra färger: svarta, vita och röda med det klassiska LV-monogrammet samt en variant med gula och blå ränder.

Laddningsstationen kommer i vitt och svart, beroende på vilken modell av hörlurarna du väljer.

Tekniken då? Ljudsystemet är från det amerikanska företaget Master & Dynamic och har en batteritid på 10 timmar. Enligt ett pressmeddelande från Louis Vuitton räcker en laddning till 3,5 timmars lyssning.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Lurarna går att ansluta till alla bluetooth-enheter och är även kompatibla med Louis Vuittons smartwatch, Tambour Horizon.

Är vattentåliga

Via en av hörlurarna kontrollerar du ljudvolymen och dina telefonsamtal. Du kan även komma åt Google assistenten och Siri. Hörlurarna väger 9 gram styck och är vattentåliga, men inte vattentäta. Du kan med andra ord inte ta ett dopp med dem.

Priset för hörlurarna ligger på 9 800 kronor. De säljs bland annat i Louis Vuitton-butiken i Stockholm.

Annons