Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Louis Vuitton lanserar e-handel i Sverige

11 apr, 2019 
Louis Vuitton lanserar e-handel i Sverige
Louis Vuitton lanserar e-handel i Sverige – och det är så efterlängtat! Från och med nu kan du alltså klicka hem dina LV-favoriter på nätet, något som tidigare inte varit möjligt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen! Nu lanserar Louis Vuitton en e-handel som gör det möjligt att beställa produkterna direkt på nätet och få hem dem – även om du bor på svensk mark.

Det franska designmärket kommer från och med april erbjuda sina svenska kunder möjlighet att utforska och handla utan att besöka någon fysisk butik. E-handeln nås via louisvuitton.com och där kommer man kunna hitta Louis Vuittons ready-to-wear-kollektioner för både kvinnor och män, skor, accessoarer, resväskor och självklart – läderprodukterna.

Beställ klassiker och LV-produkter med en personlig touch

Men det är inte bara de färdiga kollektionerna som finns att klicka hem. Sajten erbjuder även möjligheten att skapa sina personliga produkter genom tjänsterna Make it yours, Hot stamping, My LV world tour, Mon monogram och Mon damier.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Och leveransen då? Handlar du via den svenska e-handeln kan du välja att hämta ditt paket antingen i en Louis Vuitton-butik eller få det levererat direkt till dörren.

Sverige blev det 22:a landet i vilket Louis Vuitton erbjuder e-handel. Efter lanseringen i Frankrike 2005 finns möjligheten bland annat i Storbritannien, Kina, Japan, Belgien, Österrike, Danmark och Brasilien.

Mer Louis Vuitton på ELLE:

Alicia Vikander frontar ny kampanj för Louis Vuitton

Louis Vuittons släpper tre nya parfymer – och de doftar sommar

Louis Vuitton lanserar trådlösa hörlurar

Foto: Imaxtree

Annons