Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Louis Vuitton AW21 – se kollektionen för 2021

10 mar, 2021 
Louis Vuitton AW21-visning.
Franska modehuset Louis Vuitton avslutade i vanlig ordning Paris Fashion Week med bravur, i hjärtat av Paris, självaste Louvren. Och det verkar som att längtan till att resa igen bara blir större. Res tillbaka i tiden genom epokerna – såhär ser nästa vinter ut hos Louis Vuitton.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Skotrenderna och modellerna som tar över våren 2021Brand logo
Skotrenderna och modellerna som tar över våren 2021

Det verkar minst sagt som att en majoritet av modeskapare längtar efter att ta sig ut på resande fot igen och Louis Vuitton visade att det inte krävs mer än kreativitet för att drömma sig bort. I hjärtat av Paris i självaste Louvren får vi följa med Louis Vuitton på en resa tillbaka i tiden, till epoker som satt starka fotspår och än idag skapar vägledning för civilisationen.

Louis Vuitton bjuder på resa tillbaka i tiden

Till en remix av Daft Punks mest ikoniska låtar får vi följa modellerna som illustrerar en resa med ett gäng starka influenser från tidigare eror. Med allt från epoker som upplysningstiden och guldåldern till grekisk-romerska antikens vackra teckningar och fantasifulla graveringar. Och det stannar inte där, vi ser även att kollektionen influeras av två världar som efter det gångna året bara kommer varandra närmre och närmre. Resultatet? En släng av funktion och glam som tillsammans skapar det bästa av det bästa. Tänk skidjacka möter tyllkjol och knähöga boots möter voluminös elegans. Höst- vintersäsongen 2021 hos Louis Vuitton blir också startskottet för ett samarbete med fantastiska Fornasetti. Något vi kan se genom handritade motiv på Louis Vuitton mest ikoniska väskor. Dyk ner bland 32 looks från kollektionen – kan du spana ett och annat Fornasetti-motiv?

Annons

Res iväg genom Louis vuitton AW21-visning:

Louis Vuitton höst- och vinterkollektion 2021:

Foto: Louis Vuitton

Annons