London Fashion Week AW20: Allt från de bästa visningarna

London fashion week 2020

I fredags gick första dagen av Londons modevecka av stapeln och först ut för att visa AW20-kollektionerna var Rejina Ryo flöjt av flera kända UK-baserade designers. Håll dig uppdaterad med det senaste, här är ELLEs stora visningsartikel!
13 februari, 2020

Modeveckan i London pågår för fullt – och självklart uppdaterar ELLE dig kontinuerligt med det senaste. Modeveckan som trots regnrusk och stormvarningar från den omtalade stormen Dennis hållit fanan högt. The show must go on, helt enkelt.

Burberry

Trenchen är fortfarande het enligt Burberry, likaså ruterna och tonerna av brunt. Och vi håller med! Blanda upp med en touch av disco eller leopard. Voila!

JW Anderson

Jonathan Anderson bjöd på en perfekt mix av puffiga-ärmar, svart, tweed, glansiga material och modernt 70-tal. Vi ser redan nu fram emot en höst i JW Anderson.

Erdem

Såhär ser det ut när 20-talet möter 2020-talet. Tantiga kappor, disco och glansiga material.

Rejina Pyo

Med kraftfulla halsringningar och tonar av brunt och brons och en skvätt metallic – stred Rejina Ryos höstkollektion fram under London Fashion Weeks AW20. Kvinnan är stark och redo för både vardag som fest!

Richard Quinn

London mot världen. Så kan Richard Quinns höstkollektion AW20 bäst beskrivas. Den unga designern sparade inte på krutet när han visade fram haute-couture-kreation efter kreation. Kollektionen beskrev han själv som ett stort hur. ”Om vi ​​bygger ett hus, behöver vi män och kvinnor i det. Jag föreställer mig ett hus med rum som har alla dessa olika människor som bor i dessa interiörer, vare sig de är de hårda, mörka och sexiga S&M-hus eller mer romantiska.” Oavsett vilket hus eller rum så kan vi lova att Richard Quinns extravaganta kreationer kommer användas flitigt på kommande galor internationellt. 

Victoria Beckham

Chict, engelskt och med en rad fantastiska garderobsfavoriter. Victoria Beckhams höstkollektion AW20 gjorde ingen besviken – lager på lager, kjolar, voluminösa klänningar, culottes, engelska tweedjackor och en ny typ av kostym. Visningen prickade in en hel del trender för hösten, där svart även var en av dem. 10 poäng till Beckham!

Emilia Wickstead

I Londons regnrusk välkomnade Emilia Wickstedt gästerna till Londons Royal Academy of Arts. Inspirationen till kollektionen kom från dekoratören och konstledaren Cedric Gibbons som huserade i Hollywood från 20-till 50-talet. Gibbsons art deco touch blandades upp med Emilie Wicksteds förälskelse av gamla filmer. Resultatet? En kollektion av eleganta snitt, spets och drömmiga mönster.

Simone Rocha

Dop, födelse, liv och förlust – Simone Rochas höstkollektion AW20 handlar om livet. Visningen bjöd på vackra material och färgkombinationer mixat med Simone Rochas snart ikoniska långa pärlörhänge. Och för den som letar bröllopsinspiration innehåller kollektionen fantastiska kreationer både för gästerna som för bruden.

Foto: Imaxtree

LÄS MER: 

11 höjdpunkter från New York Fashion Week AW20

5 trender från modeveckan i New York – se alla stilsäkra looks! 

Så klär du dig i höst – 9 snackisar från Köpenhamns modevecka