Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Höstkollektionen som får oss att tappa andan

01 okt, 2018 
AvSofia Carlberg
Dagens business-kvinnor svischar vant mellan möten och kontor, delar tiden mellan arbete och privatliv och är oklanderligt klädda. Modeinfluencern Lisa Olsson är inget undantag! Här stylar hon sig i MICHAEL Michael Kors höst 2018 och delar med sig av sina bästa stylingtips.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Modemärket Michael Kors slog sig samman med tre skandinaviska influencers – Lisa Olsson, Darja Barannik och Emili Sindlev för att låta dem tolka MICHAEL Michael Kors höstlinje 2018 – från deras perspektiv där de ständigt är på väg. Häng med i Lisas värld nedan och upptäck Emilis och Darjas längre ner.

MICHAEL Michael Kors samarbetar med Lisa Olsson

Den svenska influencern och fashionistan Lisa Olsson har alltid tyckt att mode och kläder är viktigt. Hon tror att det har att göra med att det för med sig en stark känsla av lekfullhet och frihet.

Annons

– Mitt bland listan av måsten och deadlines under en vardag så gillar jag känslan av att just kläder fortfarande får vara något varierat, färgglatt och personligt.

Tillsammans med Michael Kors och deras höst 2018 ready-to-wear tog sig Lisa an Stockholms gator i plaggen som hon själv skulle välja vilken arbetsdag som helst.

Lisa Olsson i Michael Kors
Lisa i chiffonklänning, jacka, skor och en svart Whitney SatchelAllt från MICHAEL Michael Kors.

Lisa om influencer-branschen – efter 11 år

Hon har varit i influencer-branschen länge. Redan som 13-åring drog hon igång sin blogg som hon än i dag driver 11 år senare.

Annons

– Det som drivit mig är mina personliga passioner, mode och foto. Numera är jag signad på en agentur och jobbar tätt ihop med min agent som hjälper mig med mina kampanjer, som exempelvis denna med Michael Kors, och med andra åtaganden jag har kring mina sociala kanaler.

Här har Lisa valt att styla sin outfit med en Whitney satchel. Allt från MICHAEL Michael Kors.

Hennes arbetsdagar skiljer sig ofta åt, vilket också innebär att hon anpassar sina kläder efter det.

– Men en vanlig dag på kontoret landar jag oftast i ett par favoritjeans, boots, T-shirt och kanske en oversized kavaj eller något stickat plagg som ger lite mer statement-känsla. Och smycken. Alltid smycken!

Annons
Lisa Olsson Michael Kors
I sin Whitney Satchel kan Lisa packa ner allt hon behöver för en dag på jobbet. Här bär hon en oversized cardigan som kappa. Allt från MICHAEL Michael Kors.

– När jag lyckas med något som jag jobbat lite extra för, stort som smått, eller när jag stöter på ett problem och löser det så brukar jag sätta igång en peppig låt på hög volym efteråt och boosta mig själv litegrann, då känner jag mig powerfull, förklarar Lisa.

Lisas 3 bästa stylingtips inför ett möte

1. Rota inte för långt in i garderoben, dina favoritplagg ligger troligtvis nära åtkomligt. Håll dig till dem.

2. Att styla en klänning med en oversized jacka, klackar eller boots och en statement-väska som Whitney Satchel är en perfekt go-to look på jobbet.

Annons

3. Prioritera att känna dig bekväm, alltid!

Lisas 3 bästa tips för att lyckas

1. Ägna dig åt något du genuint tycker är roligt. Annars är det inte värt det och du kommer automatiskt inte att kämpa lika hårt för det.

2. Det finns oftast inga genvägar.

3. Tålamod! Det kämpar jag med själv jämt men ibland är det bara bra att saker få ta lite tid, det ger utrymme för viktiga insikter längs vägen.

Influencerna Darja Barannik, Lisa Olsson och Emili Sindlev i det skandinaviska kampanj-samarbetet med Michael Kors.
Influencerna Darja Barannik, Lisa Olsson och Emili Sindlev i det skandinaviska kampanj-samarbetet med Michael Kors.

Du hittar MICHAEL Michael Kors höst 2018 här!

I bildspelet nedan ser vi hur modeinflunecerna Darja Barannik och Emili Sindlev valde att styla sig i MICHAEL Michael Kors.

Emilis story och Darjas story

Läs mer:

De hetaste frisyrtrenderna att satsa på i höst

Så stylar du höstens allra hetaste plagg – midikjolen

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons