Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Lis Bonne Atelier lanserar sin första väska i designsamarbete med Lì Per Lei

04 apr, 2024 
Lis Bonne Atelier x Lì Per Lei designar väska ihop
Lis Bonne Atelier går ihop med Lì Per Lei i ett exklusivt samarbete. Tillsammans har grundarna Maja Nilsson Lindelöf och Mariolina Penco tagit fram Lis Bonne Ateliers första accessoar någonsin – väskan Minerva bag.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #10 - Philippa ParnevikBrand logo
Min look #10 - Philippa Parnevik

Två kvinnliga modeentreprenörer går nu samman i ett exklusivt designsamarbete. Hösten 2021 grundades modemärket Lis Bonne Atelier av Maja Nilsson Lindelöf och väskmärket Lì Per Lei av Mariolina Penco. Efter att Maja burit Marolinas virkade väskor under en längre tid föddes idén om att skapa något ihop. En helt ny väska växte fram!

Lis Bonne Atelier x Lì Per Lei

Tillsammans har de alltså tagit fram en ny modell som går under namnet Minerva bag. Marolina virkar själv alla sina väskor av hundra procent återvunnet material – så även den här gången. Därmed är varje väska unik och samtliga är tillverkade i Stockholm.

Annons

Den virkade, rundade Minerva-väskan kommer i två olika färger, denimblått och svart. Väskan blir också Lis Bonne Ateliers första accessoar någonsin.

Lis Bonne Atelier x Lì Per Lei – svart väska

Namnet Minerva kommer från gudinnan med samma namn i den romerska mytologin, som dyrkades i egenskap av beskyddare för konst och hantverk. Och samarbetet mellan de två kvinnliga entreprenörerna är också ett sätt att lyfta och stärka varandra i sitt skapande och sina varumärken.

Minerva bag, som enligt designduon själv passar väl ihop med Lis Bonne Ateliers vårkollektion, finns i en begränsad upplaga och säljs på lisbonneatelier.com från och med den 4 april.

Annons
Lis Bonne Atelier x Lì Per Lei – blå väska

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons