Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Linn Eklund: "Jag älskar mycket färg och mönster – både när det gäller mode och inredning"

13 mar, 2017 
AvLisa Arnell
Vårt senaste nyförvärv till elle.se är en person som älskar mode och inreder som hon klär sig. Idag börjar Linn Eklund blogga på elle.se.
Annons

Linn kommer närmast från Metro mode men hittas från och med idag här på elle.se. Hälsa henne gärna välkommen i hennes blogg på linneklund.elle.se och lär känna henne nedan.

För de som inte vet vem du är, berätta lite om dig själv.

– Jag är nyss fyllda 22, har så mycket energi så hälften hade räckt. Jag kommer egentligen från Ulricehamn, en urmysig liten stad mellan Jönköping och Göteborg. Innan jag landade i Stockholm för drygt 1,5 år sedan har jag både hunnit med ett halvårs surfing på Hawaii och ett års modeplugg i Paris. Jag är en person som älskar att känna puls, så utöver bloggen fyller jag tiden med att plugga marknadskommunikation på Stockholms Universitet och jobba extra på Stella McCartney. Bland det bästa jag vet är att äta långfrukostar och uppleva nya kulturer.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Hur länge har du haft en blogg?

– Så många år att jag knappt minns när jag började. Men jag har nog bloggat på allvar sedan hösten 2014.

Annons

Rubriken på ditt dröminlägg?

– ”Jag flyttar till Tokyo!” Japan är mitt absoluta favoritland.

Vad har du för relation till mode?

– Jag har alltid sett kläder och mode som ett kul område där jag kan använda min personlighet och kreativitet. Att leka med färg, mönster och lager är det roligaste jag vet, till exempel att hitta nya användningsområden för ett plagg istället för att börja spana efter ett nytt. Trender har nog aldrig riktigt varit min grej, även fast jag tycker det är väldigt kul och inspirerande. Så jag tror jag har en väldigt avslappnad relation till det.

Favoritdesigners?

– Det ändrar sig lika snabbt som vädret. Min senaste favorit är Palmer Harding men två favoriter som betår är Stella McCartney och JW Anderson.

Mest spännande inom svensk design just nu?

– Acne Studios, oförutsägbara och jag älskar allt!

Du har ett stort inredningsintresse också, berätta om det.

– Mode kommer nog alltid ligga mig varmast om hjärtat, men när det kommer till inredning går jag igång på ett helt annat sätt.  Mitt intresse trillade ner från himlen samma dag som jag klev in i min lägenhet i Stockholm för första gången, då jag helt plötsligt hade en hel lägenhet att forma utefter bara mig själv. Precis som i min klädstil älskar jag mycket färg och mönster. Så hemma hos mig är det ena rummet inte det andra lik. Hallen är klädd i härliga djungeltapeter, köket är en riktigt rosa sockervaddsliknande bomb och i sovrummet hänger det apor på väggarna. Jag gillar när allt är sådär härligt galet, och gärna med en liten gnutta humor.

Vad gör du helst på fritiden?

– Sitter allra helst i pyjamas på något mysigt frukostställe eller har vinkvällar i mitt kök med mina bästa vänner.

Hur ser din topp 3-lista ut just nu? 

– 1. Löprunda i Hagaparken. 2. Långfrukostar i pyjamas på Greasy spoon med Mamma. 3. Burgundy i kombo med lila. JA!

Annons