Lindex öppnar ny unik butik med underkläder – här hittar du den

Lindex öppnar ny unik butik med underkläder – här hittar du den

Den 23 mars lanserar Lindex sin nya underklädesbutiken Lindex Lingerie i Mood Stockholm.
03 mars, 2017

Den nya Lindexbutiken har fokus på passform, komfort och innovation och det moderna butikskonceptet tillsammans med det utvalda sortimentet, ett högt engagemang och fingertoppskänsla hos personalen ska göra det lätt och bekvämt för kunden att handla i en inspirerande och välkomnande atmosfär.

– Lindex har ett unikt arv som undersklädesspecialist med stor kunskap om passform och kvinnokroppen. Vi ser verkligen fram emot att öppna den första underklädesbutiken i Mood och vet att gallerians besökare kommer att uppskatta vårt mycket tydliga fokus på service och kvalitet, säger Elisabeth Peregi, Sverigechef, Lindex.

Mood Stockholm är känt för sin urbana miljö och sitt unika utbud med ett 60-tal butiker och flertalet populära restauranger. Lindex Lingerie blir handelsplatsens första butikskoncept med fokus enbart på underkläder.

– Lindex Lingerie känns helt rätt för våra besökare och erbjuder en efterlängtad upplevelse som kompletterar vår nuvarande butiksmix. Vi är väldigt glada över att de öppnar hos oss då vi alltid jobbar för att vidareutveckla Mood Stockholm på bästa sätt för att skapa en levande och urban shoppingupplevelse, säger Annika Ljungberg, marknadsområdeschef Mood Stockholm.

Lindex Lingerie öppnar den 23 mars klockan 11.00 på plan 3, Mood Stockholm.

Foto Lindex