Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Karlie Kloss frontar Lindex höstkampanj

08 sep, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

När Lindex släpper sin nya höstkollektion så gör de det med supermodellen Karlie Kloss som ansikte utåt. Kampanjen har fått namnet autumn hitlist och innehåller flera av höstens nyckelplagg.

– Vi befinner oss i en spännande utveckling när det gäller siluetten just nu, påverkad av alla influenser från 70-talet, säger Nina Starck som är designchef på Lindex. Kollektionen och kampanjen bygger på höstens 10 absoluta måsten, snygga och smarta plagg som gör att man snabbt känner sig uppdaterad.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I kollektionen finns flera nyckelplagg som ponchon, polotröjan, signaturkappan och de utsvängda byxorna. Plaggen släpps i butik och på nätet från slutet av september och framåt.

Vi fick tag på några exklusiva backstagebilder från kampanjplåtningen, se dem och delar av kollektionen här.

Annons