Levi's släpper Star Wars-kollektion – se alla plagg!

Levis kollektion med Star Wars

Star Wars + Levis = sant. Nu släpper det klassiska denimvarumärket en kollektion inspirerad av de klassiska Star Wars-filmerna! Se plaggen här!
24 oktober, 2019

Den första (eller okej, den fjärde enligt den interna kronologin men vi går inte in närmare på det nu) Star Wars-filmen Stjärnornas krig hade premiär redan 1977. Och det kommer fortfarande nya filmer inom genren. Näst på tur är Star Wars: The Rise of The Skywalker, med premiär i december.

Filmen är den sista och nionde delen i Skywalker-sagan. Lagom till premiären har Levi’s därför samarbetat med Disney och Lucasfilm och släpper en Star Wars-kollektion.

Klassiska karaktärer från Star Wars på kläderna

Kollektionen är såklart centrerad kring denimplagg, även om t-shirtar och accessoarer i andra material dyker upp. Till exempel en keps och en midjeväska.

På plaggen syns klassiska favoritkaraktärer från den första trilogin. Till exempel prinsessan Leia och robotarna R2D2 och C3PO. Och, att ej förglömma: Luke Skywalker och Chewbacca!

Alla som är ett fan av Star Wars vet att de olika rymdskeppen är en stor grej. De finns också inkorporerade i kollektionen. Till exempel finns en jeansjacka med stjärnor som är fylld med rymdskepp. Ett av plaggen som sticker ut mest är en annan jeansjacka där ryggen är prydd med ett motiv av flera karaktärer med Darth Vader i toppen.

Lasersvärd och favoritcitat

Och vad vore en kollektion utan det bästa med Star Wars – lasersvärden? De finns såklart också med på ett hörn. Även välkända citat som ”I am your father” och ”In a galaxy far, far away” syns på plaggen – både i tryck och brodyr.

Kollektionen släpps online och på Levi’s Studio i Stockholm den 1 november.

Här är plaggen från Levi’s och Star Wars-samarbetet

LÄS MER:

Levi’s lanserar sportig underklädeskollektion

Sminkbonanza och partykollektion – ELLE listar veckans snackisar

11 nya filmer och serier från Disney som du bara måste se