Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Levi's släpper limiterad jeanskollektion – se de exklusiva bilderna

18 maj, 2017 
AvLisa Segerson
Nu på fredag firar Levi's original-jeansens födelsedag med att släppa en limiterad denimkollektion. Utöver kollektionen lanseras även den femte delen i dokumentärserien “The 501® Jean: Stories of an Original, Music”. Se plaggen och den exklusiva filmen nedan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den 20 maj år 1873 uppfann Levi’s de klassiska 501-jeansen. Byxorna har burits av generationer – från arbetare, till rockstjärnor och presidenter. Under sin 144 år långa historia har de ikoniska jeansen dessutom haft en betydande närvaro inom musiken. Den nya kollektionen är därför inspirerad av rock ’n’ roll. De tre plaggen kommer i handsliten denim, med klottrad brodyr och vintagedetaljer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

”Vi tog ett par använda och slitna gamla 501®s och gick lös på dem. Vi målade, broderade och satte på olika patchar över hela jeansen. Jag trodde att det skulle bli alldeles för komplicerat att återskapa dem i produktionen, men som tur var lyckades vi”, förklarar designchef Jonathan Cheung.

Kollektionen släpps den 20 maj – se plaggen här.

Annons

LÄS OCKSÅ:

11 VITA DENIMPLAGG ATT SHOPPA PÅ DIERKTEN

7 FANTASTISKA JEANS VI VILL KLICKA HEM I VÅR

 Här är den femte delen i dokumentärserien “The 501® Jean: Stories of an Original, Music”. 

Annons