Artikeln innehåller reklamlänkar

Lanvin och H&M:s visning i NY

19 november, 2010

På tisdag släpps kollektionen Lanvin för H&M i Sverige, men redan imorgon börjar den säljas i USA och Kanada. Igår firades samarbetet med en hejdundrande fest och exklusiv haute couture-visning på The Pierre Hotel i New York.

Haute couture-kreationerna är specialtillverkade och kommer att säljas på auktion på lanvinforhm.com (länk till H&M). Auktionen pågår till och med den 26 november och hela vinsten går till H&M och UNICEFs projekt All for children.

Gårdagens visning gästades av flera celebra gäster, på röda mattan syntes bland andra Sofia Coppola, Andie MacDowell, Emma Roberts, Anna Sui, Tory Burch, Alexander Wang med flera. Och på catwalken, iklädda Alber Elbaz specialgjorda plagg  sågs Pixie Geldof, Dree Hemingway, Olga och Anna Dello Russo.

ELLEs Angalina Jolin var på plats och rapporterar hem om en fantastisk visning med den amerikanska modeeliten på front row, en lokal inredd med mängder av blommor, träd och andra växter och champagne kir royale, macarons och blinier med caviar till alla. Efter visningen kunde alla gäster shoppa Lanvin för H&M-plagg i en pop-up-store inne på hotellet.

Du ser hennes egna, och H&M:s, bilder i bildspelet nedan.

av LISA ARNELL och ANGELINA JOLIN foto DAN LECCA, PATRICK MCMULLAN, ANGELINA JOLIN

[nggallery id=1167]