Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Lana Del Reys musikvideo för H&M, McQs nya designer och Gwyneth Paltrow gillar J.Crew

20 sep, 2012 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vår nyhetsspanare Anna Kopito ger dig senaste nytt från modevärlden här på elle.se. Flera gånger i veckan levereras de i samlad form under vinjetten modespion här. Dagens laddning kommer här.

> Läs fler modespioner!

> Läs Annas blogg!

av ANNA KOPITO foto PRESSBILDER

HEDI SLIMANES FÖRVANDLING AV YSL

Hedi Slimanes förvandling av YSL, eller Saint Laurent Paris som det numera heter, kommer att bli uppenbar när han visar sin första vårkollektion för märket den första oktober i Paris. Nästa tisdag kommer man öppna en ny butik i Shanghai och bilderna från butiken ger oss en idé om hur det nya varumärket kommer att se ut. Hedi Slimane som är känd för sin minimalistiska, svartvita design, kommer antagligen att fortsätta på den banan.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

LANA DEL REYS MUSIKVIDEO FÖR H&M

H&M har tagit hjälp av den svenske regissören Johan Renck och gjort en musikvideo till Lana Del Reys cover av Blue Velvet. Lana Del Rey har på sig en ljusrosa tröja i angora, som vi har sett tidigare i H&Ms höstkampanj. I musikvideon nedan ser vi Lana Del Rey bli hypnotiserad, höga peruker och telefonhytter. Om man är nyfiken hur det gick till när man byggde upp kulisserna, stylade de medverkande och andra förberedelser, kan man se behind the scenes-filmen här.

http://www.youtube.com/watch?v=HLEA3bc-3p0&feature=plcp

MCQS NYA DESIGNER

Alistair Carr lämnade Pringle of Scotland i april, men fick snabbt ett erbjudande om ett nytt jobb. Det är Alexander McQueens underlinje, McQ, som han istället ska börja jobba med. Hans första kollektion för märket kommer att vara Pre-fall och han kommer vara ansvarig för accessoarer och både herr- och damkläder. Det är däremot fortfarande Sarah Burton som har det största ansvaret för märkets image.

GWYNETH PALTROW GER TRAFIK TILL J.CREWS WEBSHOP

Det lönar sig fortfarande för företag att samarbeta med kändisar. Det visar den senaste kampanjen som J.Crew gjorde med Gwyneth Paltrow på hennes hemsida Goop. På hemsidan publicerades åtta bilder på skådespelerskan, där hon har på sig plagg från klädkedjan. Enligt J.Crew själva märkte man genast av en skillnad på aktiviteten på deras hemsida. Se samtliga bilder här.

Annons