Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Se Lady Gagas alla looks på House of Gucci-turnén

26 nov, 2021 
Lady Gagas looks på House of Gucci-turnén
Lady Gaga har genom åren bjudit på många minnesvärda looks. Och inte heller under turnén för storfilmen House of Gucci gjorde hon någon besviken. Här är alla gånger stjärnan stal showen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om storfilmen House of GucciBrand logo
6 saker du vill veta om storfilmen House of Gucci

Storfilmen House of Gucci, med Lady Gaga och Adam Driver i huvudrollerna, skapade redan innan premiären ett enormt intresse och spås bli en storkandidat inför kommande galasäsong. Dramathrillern, som är baserad på en bok med samma namn, berättar om den verkliga historien om en av världens mest ikoniska modefamiljer och – mer specifikt – mordet på Maurizio Gucci.

Lady Gaga hyllar italienskt mode under House of Gucci-turnén

Och snackisarna är många. Filmen har fått både ris och ros. Men det är inte enbart filmen och dess innehåll som alla pratar om. Pressturnén har varit som en egen show bara den. Mycket tack vare Lady Gaga som, föga förvånande, har bjudit på flera minnesvärda looks.

Annons
Skådespelarna från House of Gucci under New York-premiären.
House of Gucci-gänget på röda mattan under New York-premiären.

Med hjälp av stylisterna Tom Eerebout och Sandra Amador har superstjärnan dykt upp i oförglömliga kreationer som inte bara hyllar Gucci, utan även andra såväl italienska som internationella modehus och historien bakom.

För att du inte ska gå miste om någon look – tro oss, det vill du inte – så tog vi på oss jobbet att samla allt på ett och samma ställe.

Stal showen på Londonpremiären

Lady Gaga inledde pressturnén med att stjäla showen totalt under Londonpremiären den 9 november. Den lila Gucci-kreationen hade bara en vecka tidigare visats på Gucci Love Parade i Los Angeles. Matchade gjorde Gaga med nätade strumpbyxor, stilettklackar med platå samt smycken från Tiffany och Co.

Annons
Lady Gaga i Gucci-klänning under Londonpremiären av House of Gucci.
Lady Gaga i Gucci-klänning under Londonpremiären av House of Gucci.

Gucci-logomania

Dagen efter premiären bar Gaga en monokrom Gucci-look med monogram. En beige klänning med knappar framtill matchades med en cape i samma mönster. Detta bar den aktuella filmstjärnan tillsammans med en guldfärgad handväska och tonade solgalsögon. På fötterna hade hon beige du-vet-vad.

Lady Gaga i Gucci-outfit under Londonbesök.
Lady Gaga i Gucci-outfit under Londonbesöket.

Juvelklätt och tyll

Dags för en Gucci-paus. Den 12 november dök Lady Gaga upp i en look signerad Alexander McQueen. Vi såg en juvelsmyckad kavaj, matchade over knee-boots, en tyllkjol och nätstrumpor.

Annons
Lady Gaga i outfit av Alexander McQueen.
Lady Gaga i juvelprydd kavaj signerad Alexander McQueen.

Valentino i Milano

Lady Gaga återgick till italiensk design när House of Gucci-turnén åkte vidare till Milano och bar leopardmönstrat signerat Valentino.

Lady Gaga i leopardmönstrad outfit från Valentino på besök i Milano.
För besöket i Milano återgick Lady Gaga till italiensk design.

Milanopremiären

På Milanopremiären dök Lady Gaga upp på röda mattan i en röd klänning med slits. Kreationen är uppsydd av Atelier Versace och inspirerad av det italienska modehusets vårkollektion från 1995.

Annons
Lady Gaga bär röd klänning från Versace på röda mattan i Milano.
Lady Gaga bär rött från Versace på Milanopremiären av House of Gucci.

Svart i New York

När det var dags för New York-premiär entrade Lady Gaga röda mattan i en svart, tajt sammetsklänning med tyllrosett vid ringningen. Klänningen är signerad Armanis haute couture-linje, Armani Privé. Smyckena kommer från Tiffany och Co.

Lady Gaga i klänning från Armani Privé på New York-premiären av House of Gucci.
På House of Gucci-premiären i New York bar Lady Gaga svart sammetsklänning från Armani Privé.

Gnistrande Gaga i LA

Till premiären i Los Angeles valde Lady Gaga glittrande paljetter. Den gnistrande, axelbandslösa klänningen är från Valentinos haute couture-kollektion för våren 2021.

Lady Gaga bär glittrig klänning från Valentino i Los Angeles.
House of Gucci-stjärnan i gnistrande paljetter signerat Valentino.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons