Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Kronprinsessan Victorias bästa looks från sommaren 2022

25 aug, 2022 
Kronprinsessan Victorias bästa looks från sommaren 2022
Färgstarka kostymer, monokroma set och blommiga klänningar! ELLE har djupdykt ner i kronprinsessan Victorias sommarstil 2022.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kronprinsessan Victorias födelsedagsklänningar genom årenBrand logo
Se kronprinsessan Victorias födelsedagsklänningar genom åren

Kronprinsessan Victoria har de senaste åren blivit en kunglig stilförebild att räkna med. Hon var tidig med att stötta svenskt mode och väljer ofta att lyfta just våra svenska designers när det vankas offentliga tillställningar. Men även mer privat verkar det som att svenskt mode tar stor plats i garderoben.

Så, hur har vår svenska tronarvinge klätt sig under sommaren som varit? Svaret är att sommaren inleddes stilrent, monokromt och elegant och avslutades feminint, blommigt och romantiskt. ELLE har gått igenom bildarkivet och samlat våra favoritlooks. Scrolla ner och inspireras av 10 stilsäkra modeögonblick från sommaren 2022.

Annons

Kronprinsessan Victorias sommarstil 2022

Kronprinsessan Victoria på Polarpriset 2022

Låt oss inleda stilrent och elegant i svensk design. Till Polarpriset 2022 bar kronprinsessan Victoria en helt fantastisk look i svart från Totême. Kläderna är skräddarsydda, men väskan finns i butik just nu.

Kronprinsessan Victoria i rutig kostym

Kronprinsessan Victoria var tidig med att stötta svenskt mode och väljer ofta att lyfta just svenska designers under offentliga tillställningar. Här i rutig kostym från By Malina, 1 juni 2022.

Annons
Victoria i grön kostym i Amsterdam

Under ett besök i Amsterdam i juni sågs kronprinsessan bära en färgstark kostym i grönt matchat med en knutblus och stilettklackar.

Kronprinsessan Victoria i beige kostym

Under samma resa satsade Victoria återigen på signaturlooken kostym. Den här gången blev det en monokrom look i en beige nyans.

Annons
Kronprinsessan Victoria besökte Öppet fartyg i Stockholm i början av juni. För tillfället valde hon att bära en blommig skjortklänning och vit jacka.

Kronprinsessan besökte Öppet fartyg i Stockholm i början av juni. För tillfället valde Victoria att bära en blommig skjortklänning och vit jacka.

På Stockholms slott i juni bar Victoria den här monokroma beige looken bestående av kavaj med markerad midja och plisserad kjol.

Annons
Kronprinsessan Victoria i blommig sommarklänning

I slutet av juni bar Victoria en feminin, blommig klänning med hög hals och draperade detaljer, från By Malina, när hon träffade astronauten Jessica Meir på Stockholms slott.

BORGHOLM 2022-07-13 Prinsessan Estelle, Kronprinsessan Victoria på Solliden Sessions. Foto: Karin Törnblom / TT / kod 2377

I juli var kungafamiljen några av gästerna på en Jill Johnsson-konsert i Borgholm. Kvällen till ära bar Victoria en ljusblå sommarklänning med lång ärm och broderier från ett av favoritmärkena – By Malina. (På Victoriadagen 2020 bar hon samma klänning fast i en annan färg).

Annons
Victorias klänning på Victoriadagen

På Victoriadagen kom hela familjen iklädd samma färgskala. Kronprinsessan bar ett skräddarsytt sett med blommig topp och matchande kjol från Ida Sjöstedt. Till det bar hon vita sandaletter från Valentino, en väska från Miu miu och örhängen från Annika Gustafsson. 10 poäng!

Kronprinsessan Victoria i ljusblå skjorta och jeans

Victoria besöker ett lantbruk i Uppland, i augusti, iklädd den perfekta basplagg-kombinationen jeans + skjorta. Hon matchar de blå jeansen med ljusblå kritstrecksrandig skjorta och en klämma i håret.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons