Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

8 trendiga färgglada kostymer som är perfekta till sensommarens fester

31 maj, 2023 
AvCecilia Persson
färgglad kostym 2023
Säsongens stora it-plagg stavas kostymen! En stilsäker kostym i färg är ett enkelt sätt att göra ett rejält avtryck – med minimal klädstress involverad! Vi har handplockat ett gäng färgglada kostymer som passar perfekt att bära under sensommarens bröllop och fester.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En kavaj såväl som den tvådelade kostymen kommer alltid att ha en given plats i basgarderoben, men just nu ser vi dessutom extra mycket av den färgglada kostymen i säsongens trendfärger som blått, lila och rosa. En blå linnekavaj ser vi också mycket av sommaren 2023.

grön kostym street style 2023
Den gröna kostymen är ett trendsäkert val i år.

Det finns flera anledningar till att den färgstarka kostymen har tagit en så stor roll på modescenen, både när det kommer till streeststyleprofiler och influencers samt personer i vår vardag: inte minst är den trendig och elegant på samma gång. Med andra ord passar den bra att bära till såväl kontoret som till festen – klä ned den med ett par sneakers under dagen och svida om till klackarna och addera accessoarer kvällstid.

Annons

Rosa kosytmer, gröna kostymer, blå kostymer & fler kostymer i färg

I många webbshoppar tar kostymerna i färg slut lika fort som de kommer in; med andra ord kan det vara bra att hålla koll lite då och då för att ha koll på när nya dyker upp. Du kan även ofta lägga in en bevakning på kostymen du har fallit för om den är slut i din storlek, så att du bli meddelad så fort den kommer in i lager igen.

Dessa webbshoppar brukar ofta ha många snygga kostymer i färg – spana in hela utbudet just nu hos:

Här nedanför hittar du våra favoriter som i skrivande stund finns att klicka hem!

1. Lila kostym, Ellos

Färgen lila ser vi minst lika mycket av denna sommar som förra! Detta kostymset i lila nyans är gjort i linnemix och har en rak passform. Läs mer och köp kavajen här (reklamlänk) och byxan hittar du här (reklamlänk).

lila kostym gjord i linnemix med rak passform från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till det lila kostymsetet.

2. Rosa kostym, Stand Studio

Tvådelad kostym i somrig rosa nyans signerad Stand Studio gjord i mocka. Blazern är oversized med markerade axlar, se mer och köp den här (reklamlänk). De vida byxorna finns här (reklamlänk).

Annons
rosa kostymset gjort i mocka med blazer och kostymbyxor från Stand Studio
Klicka på bilden för att komma direkt till den rosa kostymen.

3. Röd kostym, Lindex

Den här kostymen i röd nyans är perfekt för sommarens fester – men funkar lika bra att bära på kontoret. Kavajen är enkelknäppt och gjord i lyocell, köp den här (reklamlänk). Byxan som också är gjord i lyocell har normalhög midja och finns att beställa här (reklamlänk).

röd kostym gjord i lyocell bestående av enkelknäppt kavaj och byxor från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen i rött.

4. Mörkrosa kostym, By Malina

En kostym i vacker mörkrosa nyans som passar perfekt att bära på sensommarens bröllop. Den dubbelknäppta kavajen är gjord i en skön linneblanding och finns att klicka hem här (reklamlänk). De högmidjade kostymbyxorna, som också är gjorda i linneblanding, kan du hitta här (reklamlänk).

Annons
mörkrosa kostym med dubbelknäppt kavaj med höjmidjade kostymbyxor från By Malina
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymsetet från By Malina.

5. Blommig kostym, Monki

Många bär blommiga klänningar till fest, men om du vill satsa på ett snyggt alternativ är denna kavaj med färgstarka blommor ett perfekt val. Kavajen har oversize passform och hittas här, (reklamlänk) och de matchande byxorna kan du köpa här.

blommigt kostymset i ljusblått och grönt med kavaj och byxa från Monki
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

6. Korallfärgad kostym, Part Two

Stilsäker kostym som kommer i en korallfärgad nyans. Kavajen har normal passform och klassisk enkelknäppning, du kan läsa mer och köpa den här (reklamlänk). Byxan har ledig passform, hög midja och finns här (reklamlänk).

Annons
korallfärgad kostym bestående av kavaj med normal passform och byxor från Part Two
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymsetet.

7. Gul kostym, & Other Stories

Även hos & Other Stories finns stilsäkra kavajer med matchande kostymbyxor. Det här setet är gjort i ullblandning och kommer i en strålande ljusgul nyans, här kan du se fler bilder av kavajen (reklamlänk). De matchande byxorna med pressveck och låg midja hittar du här (reklamlänk).

gul kostym med dubbelknäppt kavaj och kortymbyxor med pressveck från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.
Annons

8. Blå kostym, House of Dagmar

Varför inte satsa på kostymlooken även under de varmaste dagarna med hjälp av ett par shorts? Den här tidlösa kostymen i trendig ljusblå nyans är gjord i linne. Kavajen har en oversize passform, se fler bilder av den och köp den här (reklamlänk). De matchande shortsen hittar du här (reklamlänk).

ljusblå kostym gjord i linne bestående av kavaj med matchande korta shorts från House of Dagmar
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen och shortsen.

Foto: Imaxtree/spotlight

Trendigt sommarmode 2023Brand logo
Trendigt sommarmode 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons