Köpenhamns modevecka SS22 – blir i fysisk form

Copenhagen Fashion Week SS22 återvänder i fysisk form

I höst är Copenhagen Fashion Week tillbaka i fysisk form med aktiviteter, modevisningar, samtal och streetstyle – när blickarna vänds mot vårmodet 2022 i den danska huvudstaden. Här är allt vi vet om den kommande modeveckan!
12 maj, 2021
1:32

Efter reklamen: Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021

(1:32)

ELLEs Fashion Director Elina Grothén guidar dig till de trendigaste och mest användbara plaggen våren 2021. Här finns all inspiration du behöver – från modehusens snyggaste looks.

Efter Copenhagen Fashion Weeks digitala modevecka AW21 meddelade organisationen för Copenhagen Fashion Weeks idag att modeveckan i höst återkommer som en fysisk händelse för SS22, med mässor, utställningar, aktiveringar, installationer och samtal. Köpenhamns modeveckan är planerad från den 10 till den 13 augusti 2021.

officiella schemat för CoPENHAGEN FASHION WEEK:

10 - 12 augusti hålls CIFF-mässan i Bella Center.

11 - 13 augusti Revolver-mässan i Forum och i Øksnehallen.

Köpenhamns modevecka återvänder i fysiskform

"Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna alla till en fysisk modevecka, där vi naturligtvis fortfarande kommer att fortsätta de många digitala initiativ som det senaste året har gett upphov till. Men värdet av att kunna träffas igen och fylla underbar stad med kreativt uttryck är något vi alla verkligen ser fram emot ", säger Cecilie Thorsmark, VD för Copenhagen Fashion Week.

Följer myndigheternas rekommendationer

Köpenhamns modeveckans organisation och mässor kommer att följa de danska myndigheternas rekommendationer i förhållande till Covid-19 och försäkrar att de kommer att vidta alla nödvändiga försiktighetsåtgärder vid planering och genomförande av SS22-säsongens modevecka.

Foto: Imaxtree