Kolla in gästerna som var på plats under H&M tv Moschinos event i NYC

25 okt, 2018 
I går var det dags för stor modevisning i New York när H&M bjöd in till lanseringsevent av sitt samarbete med Jeremy Scott. Se bilderna från röda mattan och kändisarna på plats.
Annons

Den storslagna visningen följdes av en stor fest med DJ Diplo på scen, barer, dansgolv och en Moschino [tv] H&M-pop-up store där gästerna fick chansen att bli de första att köpa plagg ur kollektionen.

Under kvällen fick gästerna dessutom möjlighet att bokstavligen stiga in i samarbetet genom en AR-upplevelse. Med en Magic Leap One-headset på huvudet kunde gästerna kliva in i en gigantisk TV där de upplevde samarbetet på ett helt nytt sätt.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Moschino [tv] H&M är en kollektion som kombinerar streetwear med popkultur, glamour, lekfullhet och humor. Det finns plagg och accessoarer för både kvinnor, män och barn – samt några för hundar. Kollektionen släpps i butikerna den 8:e november, se alla plagg och spana in dina favoriter här.

Se bilderna från eventet:

Indya Moore
Indya Moore
Jeremy Scott, Ann-Sofie Johansson
Jeremy Scott och Ann-Sofie Johansson
Jeremy Scott, Frances Bean Cobain
Jeremy Scott och Frances Bean Cobain
Kiersey Clemons
Kiersey Clemons
Leigh Lezark, Geordon Nicol
Leigh Lezark, Geordon Nicol
Luis Borges
Luis Borges
Mia Moretti
Mia Moretti
Miles Richie
Miles Richie
MJ Rodriguez
MJ Rodriguez
Nick Champa, Pierre A. Bouvier
Nick Champa, Pierre A. Bouvier
Paris Jackson
Paris Jackson
Roy Wang
Roy Wang
Sergio Darcy Lane
Sergio Darcy Lane
Takahiro
Takahiro

MOSCHINO [tv] H&M lanseras i utvalda H&M-butiker i hela världen och online den 8 november.

Annons

Läs också:

Foto H&M

Annons