Klipp: Se Kenza sjunga Let it snow i Nellys julkampanj

Klipp: Se Kenza sjunga Let it snow i Nellys julkampanj

23 november, 2015

Under hösten har Kenza Zouiten spelat in en egen version av jullåten Let it snow till Nellys julkampanj. I dag, måndagen den 23 november, lanseras kampanjen och låten där bloggerskan tar ton. Vem visste att Kenza var en sådan sångfågel. 

Tidigare i höst fick Nelly.com en idé om att bloggerskan Kenza Zouiten skulle ta ton i deras julkampanj. En idé som blev till verklighet. I dag släpps kampanjen där Kenza sjunger den kända jullåten Let it Snow. Kenza berättar för ELLE att hon älskar att testa nya saker och tyckte att det lät som en spännande utmaning att sjunga i kampanjen.

Kenza Zouiten har varit musikintresserad sedan barnsben. Hennes fans har länge velat höra henne sjunga och nu får de chansen. Kenza berätta för ELLE att hon hoppas att de som lyssnar gillar låten och att de får en riktigt fin julkänsla. Läs hela intervjun med bloggerskan här.

Hela låten släpps i dag i samband med lanseringen av julkampanjen. Här hittar ni ett klipp från Kenzas version av Let it snow. Vad tycker ni om Kenzas sångröst?

Bilder: Jimmy Backius

Läs också: Kenza: ”Jag älskar att utmana mig själv”