Artikeln innehåller reklamlänkar

Klassiska och prisvärda trenchcoats 2020

Klassiska trenchcoats 2020

Det är officiellt! Nu byter vi ut den tjocka kappan till vårvarianten – den klassiska trenchcoaten! År efter år gör den en glädjande entré i alla möjliga uppdaterade versioner, men visst älskar man ändå den tidlösa varianten mest? Här är tio tips som finns i butik våren 2020.
25 mars, 2020

VIDEO: HÄR ÄR FÄRGTRENDERNA SOM TAR ÖVER I VÅR

De hetaste färgtrenderna 2020
Slå på ljud

 

Våren är här och likaså säsongens för klassiska trenchcoats! Har du längtat och väntat på att springa på den perfekta varianten i lagom oversized modell, markerad midja och smickrande längd? Då är detta en bra dag att kika in våra tips. ELLEs shoppingredaktör ger dig tio alternativ i olika prisklasser som håller hög modegrad!

Är den klassiska trencoaten inget för dig? Spana in andra vårjackor att möta det vackra vädret i här!

Här kan du garanterat hitta din trenchcoat för 2020. Men först – stilinspiration!

Vik upp kragen på trenchcoaten om du känner dig för klädd, det ger en obrydd och chic känsla! Streetstyle från Paris Fashion Week.

Stylingknepet ton i ton försvinner ingenstans och med den klassiska trenchcoaten i kombination får du till en monokrom trendlook i beige. 10 stilpoäng! Streetstyle från Copenhagen Fashion Week.

10 tidlösa trenchcoats vi älskar i vår:

1. Trenchcoat, Nelly

Vadlång klassisk trenchcoat i oversized modell med långt midjebälte från Nelly. Klicka hem den här! (länk till Nelly.com)

2. Oversized trenchcoat, Arket

Hos Arket finner en oversized trenchcoat i bomullsmix med markerad midja och detaljer på ärmar. Klicka hem den här!  (länk till Arket)

3. Trenchcoat, Filippa K

Stilren trenchcoat i  linne och hållbar viskosblandning med hög krage och markerad midja från Filippa K. Klicka hem den här! (länk till butik)

4. Trenchcoat, Gina tricot

Ljusbeige dubbelknäppt trenchcoat från Gina tricot med brett midjebälte. Klicka hem den här! (länk till butik)

5. Trenchcoat, H&M

Denna trenchcoat i avslappnad modell från H&M har uppkavlade ärmar med dekorativa knappar och ett längre midjebälte. Klicka hem den här! (länk till butik)

6. Trenchcoat, & Other stories

Ännu en fin variant finns hos & Other stories. Denna i en rak modell, markerade sömmar och dekorativ knäppning. Klicka hem den här! (länk till & Other Stories)

7. Trenchcoat, Topshop

Topshop erbjuder en trenchcoat med maskulina drag, med andra ord en perfekt trenchcoat! Klicka hem den här! (länk till butik)

8. Trenchcoat, Selected femme

Spana in Selected femme som har denna klassiska trenchcoat i ekologisk bomull, avtagbart midjebälte och dekorativa knappar. Klicka hem den här! (länk till butik)

9. Trenchcoat, Monki

Klassiskt hos Monki. Denna trenchcoat är oversized, dubbelknäppt och har en rundad krage. Klicka hem den här! (länk till butik)

10. Trenchcoat, House of Dagmar

 

Säg hej till den klassiska trenchcoaten i 100% linne från House of Dagmar. Klassisk med en twist! Klicka hem den här! (länk till butik)

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Så stylar du den trendiga och klassiska trenchcoaten 2020

Satsa på vida jeans – här är de trendigaste modellerna 2020

Snygga och trendiga sneakers att bära våren 2020