Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Klassiska och snygga jeansjackor vi bär 2020

Jeansjackor att bära våren och sommaren 2020

Till jeansen, midikjolen eller sommarklänningen! Garderobens tidlösa jeansjacka är nyckelplagget som funkar till precis allt och det hög tid att slå till på en om du inte redan har gjort det. Här är 12 snygga shoppingtips.
27 april, 2020

 

Jeansjackan är en av garderobens mest tidlösa och användbara plagg och allra mest under de stundande solsäkra vår- och sommardagarna vi har framför oss. Om det finns alternativ i butikerna att välja bland just nu? Svar: ja! Just nu ser vi massor av stilsäkra varianter av den klassiska vårjackan, med allt från boxiga jackor i oversized modell till trendiga nummer som tar form i bland annat midjekorta och bältade alternativ.

Jeansjacka. Streetstyle New York fashion week.

Emili Sindlev i en fräsch vårlook där jeansjackan kombineras med en mönstrad sommarklänning och sneakers. Inspo!

Det flexibla hjälteplagget gör dig vårfräsch på nolltid och det bästa av allt är att den passar till i stort sett vad som helst, tillsammans med midikjolen, sommarklänningen eller de raka jeansen får du till en avslappnad och fräsch vårlook. Här är 12 fina tips vi gillar extra mycket just nu…

1. Oversized jeansjacka

jeansjacka från monki

Oversized jeansjacka i boxig modell. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Oversized jeansjacka

Jeansjacka från Nakd

Jeansjacka i mörk tvätt med oversized passform. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

3. Jeansjacka med midjebälte

jeansjacka från Carin Wester.

Jeansjacka i ljus tvätt med breda ärmar och midjebälte. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

4. Jeansjacka i mörkblå tvätt

jeansjacka från hm

Mörkblå jeansjacka i oversized modell med detaljerade sömmar. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

5. Klassisk jeansjacka

jeansjacka från levis

Klassiker från Levis! Denna jeansjacka i ljus tvätt har en tidlös passform och blir till ett ikoniskt plagg i din garderob. Jackan finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Awin.com)

6. Jeansjacka med midjebälte

jeansjacka med midjebälte från & other stories.

Mörkblå jeansjacka med justerbart bälte i midjan och klassisk knäppning. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

7. Ljus jeansjacka

Jeansjacka-acnestudios

Hos Acne studios hittar vi klassiska och exklusiva jeansjackor med smickrande passform, vi gillar denna i ljus tvätt. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

8. Modern jeansjacka

jeansjacka från arket

Den här jeansjackan i ljus tvätt erbjuder en modern twist på den klassiska jackan. Perfekt för den som gillar klassiskt med en twist. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

9. Jeansjacka med generös passform

Jeansjacka från Weekday

Jeansjacka i ljus, spännande tvätt med detaljerade sömmar. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

10. Midjelång jeansjacka

jeansjacka från & other stories.

Jeansjacka i boxig men avklippt midjekort modell. En trendig modern variant på vårens klassiska plagg. Jackan finns att klicka hem här.  (reklamlänk från Adtraction)

11. Jeansjacka med dekorativa detaljer

jeansjacka från lindex

Oversized jeansjacka i mellanblå tvätt och dekorativa detaljer på ärmarna. Jackan finns att klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

12. Boxig jeansjacka

jeansjacka från hm

Boxig jeansjacka i ljus tvätt och dekorativa, synliga sömmar. Jackan finns endast att klicka hem online och du hittar den här. (reklamlänk från Adtraction)

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Vårens snyggaste och trendigaste vita jeans 2020

20 trendiga vårjackor att satsa på våren 2020

15 lyxiga solglasögon värda att investera i

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: