Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

12 klänningar till gästen – som är perfekta för sommarens små bröllop

klänning bröllopsgäst sommaren 2021

De perfekta klänningarna för bröllopsgästen sommaren 2021.

Är du bjuden på ett bröllop sommaren 2021? Vi tipsar om vilka klänningar som passar på ett mer intimt och småskaligt bröllop – och har samlat 12 snygga varianter.
08 juni, 2021

Även om de storslagna bröllopen med många gäster får vänta ett litet tag till så finns det många som väljer att säga ja till varandra ändå i år. Och oavsett om du är en av de utvalda som följer med på en enkel vigsel i stadshuset, eller tillhör de som är bjudna på en fest i mindre skala utomhus, så vill vi bära något vackert, om än mindre storslaget än annars, på brudparets stora dag. Därför har vi samlat 12 snygga klänningar som passar perfekt för dig som är gäst på ett lite mindre bröllop 2021. Vilken väljer du?

Den här V-ringade klänningen med långa ärmar med smock kommer från By Malina och är perfekt för det lilla bröllopet, klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningar till bröllopsgästen 2021

Här är våra favoriter som är perfekta att bära på ett litet bröllop i sommar.

Turkos omlottklänning

Den här drömmiga ljusgröna klänningen från & Other Stories uppfyller alla våra önskningar: den har korta puffärmar, V-ringning med omlottskärning och är i en vadlång modell med en volangkant nedtill. Lika snygg med flats som med ett par sandaletter med tunna remmar! Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

ljusgrön puffklänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Isblå satinklänning

Att välja ett glansigt material är ett enkelt sätt att få en festlig känsla, även om själva klänningen är mer enkel. Den här omlottklänningen i ett satinliknande material från Bubbleroom finns i flera färger och går att klä upp med hjälp av smycken och klackar, eller ned med flats och en väska i strå eller rotting. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

blå lila satinklänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rosa klänning

Sommarens festligaste plagg! Den här jacquardmönstrade A-linjeformade klänningen från Stine Goya är en riktig humörhöjare och passar på vilken fest som helst. Samtidigt är den faktiskt lika snygg att bära till vardags med en skinnjacka och sneakers när du vill sätta färg på tillvaron, vilket gör den perfekt för det lite mindre bröllopet. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

rosa a-linjeformad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

LJUSGRÖN SPETSKLÄNNING

En riktig spetsdröm! Den här mintgröna klänningen från H&M är vadlång, har tunna reglerbara axelband samt vidd i kjolen och finns även i en rosa nyans. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

grön spetsklänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Gul klänning

Om bröllopet du är bjuden på är av mer informell karaktär så går det alldeles utmärkt att bära en klänning som slutar över knäna. Den här gulrutiga klänningen från New Look känns ändå klädd tack vare puffärmarna, och tillsammans med den kantiga ringningen och smocket i livet så ger den en somrig, lantlig känsla som är perfekt till en liten bröllopsfest i trädgården. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

gul klänning med puffärm

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Orange set

Det är ju faktiskt inget måste att välja klänning när du är bjuden på bröllop. Det här somriga setet från Rodebjer består av en topp och en kjol som är lika snygga tillsammans som var för sig – med andra ord kommer du få mycket för pengarna när du kan använda delarna separat med andra plagg även framöver.

Toppen har halterneckskärning och är i en croppad modell med resår nedtill, läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

topp från rodebjer

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Kjolen har hög midja med resår samt ett veck fram för en draperad effekt, läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

midikjol från rodebjer

Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Blå klänning

By Malina levererar alltid riktigt drömmiga sommarklänningar och den här ljusblå varianten är inget undantag. Den har en hålmönstrad design, markerad midja, korta puffärmar och knappar hela vägen fram, samt en kjol med mycket vidd. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

blå klänning från by malina

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Grön omlottklänning

Om du vill satsa på en klänning som du faktiskt kommer att kunna använda flera gånger så är omlottklänningen det givna valet. Den här prickiga omlottklänningen i en ljusgrön nyans från Happy Holly är i en lång modell, har korta ärmar och knytning i midjan samt en volangkant fram och är lika snygg med klackar eller flats på bröllopet som till sneakers under resten av sommaren. Den finns även i en snygg vinröd variant, läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

grön prickig omlottklänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rosa mönstrad klänning

Rosa mönstrad klänning från French Connection. Den har korta puffärmar i organza och en V-ringning med knappar som går längs hela framsidan, samt en avtagbart skärp i midjan. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

rosa mönstrad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Lila klänning

En av våra favoritfärger den här sommaren! Den här ljuslila klänningen från Asos Design har en snygg hålmönstrad design som passar perfekt ihop med den rundhalsade skärningen fram, de halvlånga ärmarma med knytning och öppningen i ryggen med knytband. Bär den med kilklackar eller remsandaletter med blockklack för den perfekta looken! Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

lila midiklänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Blå klänning

En riktig färgklick! Den här kleinblå klänningen från & Other Stories är högt skuren fram, har korta holkärmar och en omlottskärning i kjolen samt en diskret drapering mitt fram. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

blå klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rosa jacquardmönstrad klänning

En vacker rosa A-linjeformad klänning med korta puffärmar, avskuren midja och öppen rygg med breda knytband. Ett lite mer bohemiskt val som passar perfekt med håret en hög knut på huvudet, svarta remsandaletter och guldsmycken. Den kommer från H&M, läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i fler storlekar hos H&M+, du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

rosa a-linjeformad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Se mer:

1:34

Efter reklamen: Jennifer Lopez och ben Afflecks kärlekssaga – år för år

(1:34)

Sommarens finaste klänningar i blått – 22 vackra varianter

By Malinas sommarkollektion Resort 2021 är äntligen här – se plaggen