Kim Kardashian avslöjar Kanyes stora hemlighet!

Kim Kardashian avslöjar Kanyes stora hemlighet!

11 september, 2015

Åh va vi älskar Instagram – den ultimata källan för nyheter och bästa stället att avslöja hemligheter! Imorse la Kim Kardashian ut bilder som kanske avslöjar ett stort klädsamarbete mellan Givenchy och Kanye West.

Det var alltså tidigare i dag som Kim Kardashian publicerade en klassisk dagens outfit-bild på Instagram. Hon bar en beige volang-klänning med tillhörande kavaj. Till detta bär om matchande stövlar i samma material och färg. Hennes beskrivning till bilden var ”TONIGHT – GIVENCHY X YEEZY”. Klockorna stannar. Vad betyder egentligen detta?

Kan detta vara ett hemligt designsamarbete mellan YeezyKanye West superhypade skomärke – och det franska modehuset Givenchy? Kan det vara så att Kanye designat skor till den exklusiva Givenchy-visning som går av stapeln i dag i New York?

TONIGHT- GIVENCHY X YEEZY

Ett foto publicerat av Kim Kardashian West (@kimkardashian) Sep 10, 2015 kl. 7:48 PDT

Givenchy har denna säsong valt att visa sin SS16-kollektion i New York för att fira öppningen av den enorma flagship-butiken. För att göra det extra roligt, har Givenchy bjudit in vanliga människor till visningen – tidigare i veckan släpptes en länk där 820 fans hade möjlighet att OSA till visningen. Så klart, var platserna uppbokade efter bara några minuter.

Foto All Over Press, Instagram