Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Khaite släpper lyxig och exklusiv kollektion med Mytheresa

29 apr, 2020 
Khaite x Mytheresa skapar ny kollektion
Rutigt, lyxigt och trendigt är ledorden när Khaite teamar upp med Mytheresa! Katie Holmes favoritmärke Khaite har tillsammans med onlinedestinationen skapat en exklusiv minikollektion med sommarens finaste nyckelplagg. Ta en närmre titt här.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Inspireras av säsongens stora trendfärg: lavendellilaBrand logo
Inspireras av säsongens stora trendfärg: lavendellila

 

Khaite x Mytheresa = sant! Ja, du läste rätt. Det New York-baserade designermärket Khaite har med sina väldetaljernade och högkvalitativa plagg snabbt växt och blivit till ett riktigt it-märke världen över. Katie Holmes är en av märkets återkommande kunder och ha-begäret sträcker sig ända fram till oss på ELLE redaktionen. Och i dag presenterar Khaite ett exklusivt kollektionssläpp tillsammans med onlinedestionationen Mytheresa.

Khaite x Mytheresa

Bralett och kjol från kollektionen Mytheresa x Khaite.

Med totalt sex väl utvalda plagg hittar vi en mindre kollektion där den röda tråden är tydlig. Svartvita rutor tar för sig och det bjuds på allt från säsongens trendiga tvådelade set med matchande över- och underdel, smickrande sommarklänningar och givetvis den moderna, kvinnliga blusen med arbetade detaljer. Allt med en touch av den eleganta och lyxiga känslan signerad Khaite.

Annons

Den unika (och dyra) kollektionen håller sig till samma lyxiga prislapp som tidigare men om du är sugen på att hugga tag i ett unikt exemplar från denna minikollektion bör du genast klicka dig in. Eller varför inte bara botanisera runt och samla inspiration till sommaren från den fina kollektionen?

Upptäck den exklusiva kollektionen Khaite x Mytheresa:

Rutig bralett från Mytheresa x Khaite.

Både braletten och rutmönster är två heta trender sommaren 2020 och givetvis har Khaite slagit ihop trenderna och skapat den perfekta braletten till sommargarderoben. Se mer om detta plagg och klicka hem det här. (reklamlänk)

Annons
rutiga shorts från Khaite x Mytheresa.

Som tidigare nämnt är tvådelat rätt bana att köra på denna säsong och setet får gärna gå i matchande mönster. I kollektionen Khaite x Mytheresa ser vi dessa högmidjade shorts med avslappnad passform. Se mer om detta plagg och klicka hem det här. (reklamlänk)

rutig blus från Khaite x Mytheresa.

Ingen sommargarderob är fulländad utan den typiska statementblusen och hos Khaite är den klassiska blusen med kvinnliga detaljer som skapar ha-begär. För en modern styling av den unika blusen, låt de klädda knapparna mötas på mitten men håll resterande avslappnat öppna. Upptäck mer om detta plagg och klicka hem det här. (reklamlänk)

Annons
rutig off-shoulder klänning från Khaite x Mytheresa.

Sommarklänning med lyxig touch? Ja, självklart ser vi även smickrande sommarklänningar i kollektionen. Denna i vacker off-shoulder modell och ett rutigt gingham-mönster. Upptäck mer om detta plagg och klicka hem det här.  (reklamlänk)

rutig klänning från Khaite x Mytheresa.

Även den avslappnade sommarklänningen med smala spaghettiband och voluminösa volangdetaljer tar plats i kollektionen. Upptäck mer om detta plagg och klicka hem det här. (reklamlänk)

Annons
rutig kjol från Khaite x Mytheresa.

Som ett alternativ till det tvådelade setet finns även en längre variant bland samlingen. Denna kjol med hög midja och veckade detaljer är ett fint komplement till den rutiga braletten. Upptäck mer om detta plagg och klicka hem det här. (reklamlänk)

Kollektionen är tillgänglig exklusivt hos Mytheresa.com från och med idag, 29 maj 2020.

Foto: Mytheresa

LÄS MER:

Katie Holmes gör årets mest inspirerande stilcomeback – klädd i favoritmärket Khaite

Heta listan 2020 – här är trenderna att hålla koll på

Snygga och bekväma underklädesset 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons