Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Kenza lanserar egendesignad kollektion för PUMA

15 feb, 2018 
AvLisa Segerson
Under torsdagen lanserades Kenzas första och egendesignade kollektion för PUMA.
Annons

Modell, bloggare och entreprenör. Kenza Zouiten tar nu nästa kliv i sin karriär och släpper en helt egendesignad kollektion för sportmärket PUMA. Kollektionen, som går under namnet PUMA X KENZA, erbjuder allt du kan tänka dig i sportväg med snygga träningsplagg i svarta, vita och puderrosa toner. Kollektionen är heller inte den sista, utan blir startskottet för ett långt samarbete mellan Kenza och PUMA. Underbart, tycker vi!

Kenza designar för PUMA

– Att få designa en kollektion med ett sånt stort och coolt varumärke som PUMA är ett av de roligaste projekten jag någonsin gjort i min karriär. Jag är väldigt glad och tacksam över förtroendet från dem och ser fram emot ett fortsatt samarbete! De som följer mig vet att jag älskar kontraster och att blanda olika stilar, och det kan man se i min första kollektion med de romantiska blommorna & den rosa färgen som mixas med street- och sportswear, berättar Kenza Zouiten.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kollektionen kommer att säljas exklusivt på Stadium (reklamlänk) med start 15 februari. Klicka här för att läsa mer om kollektionen och shoppa plaggen! (reklamlänk)

Se smakbitar av PUMA X KENZA

Kenza Zouiten i puderrosa sport–bh och jacka från sin kollektion med Puma

Skira puderrosa toner kombineras med stilrent svart. Funktionella träningskläder i snyggt format. Vem säger nej till det?

Kenza Zouiten i sammetsjacka från sitt samarbete med Puma

Oversized jacka som passar lika bra under träningspasset som efteråt.

Kenza Zouiten i puderrosa sport–bh och linne från sin kollektion med Puma

Den puderrosa sport–bh:n stylas här med ett funktionellt linne i samma färg som går i ett behagligt tyg.

Läs mer:

Annons