Kendall Jenners galna dans i backstage-filmen för Balmain x HM

20 okt, 2015 
AvOlle Arnell
Annons

Balmain-febern fortsätter hos oss här på redaktionen – och hos er läsare!

Det senaste dygnet har varit rena festen för oss som är mer än peppade på kollektionen från Balmains samarbetskollektion med HM. Om du missade gårdagens stora släpp av samtliga plagg som kommer att släppas i butik i november så bara måste du klicka dig in på den här länken. Vi blir alldeles snurriga av att försöka bestämma vilket eller vilka plagg vi ska köpa till oss själva i tidig julklapp.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Och alldeles nyss släpptes en backstagefilm från plåtningen av kampanjen för kollektionen – som du kan läsa mer om här – och den gör inte direkt peppen mindre! Kendall Jenner dansar som om det vore hennes yrke, och de gör det i den tunnelbanemiljö som kampanjen är plåtad i. Kolla in klippet här!

Mer läsning om Balmain x HM från ELLE:

Annons
Innehåller annonslänkar