Kendall Jenner och Kim Kardashian berättar själva om nyheten kring pappa Bruce Jenners könskorrigering

Kendall Jenner och Kim Kardashian berättar själva om nyheten kring pappa Bruce Jenners könskorrigering

06 maj, 2015

I succérealityserien Keeping up with the Kardashians har vi, förutom toppar och dalar, giftermål, skilsmässor, vardagsliv, festligheter, nya barn och gamla kärlekar, även fått följa hur pappa/styvpappa Bruce Jenner förändrat sitt utseende. I en intervju med Diane Sawyer i förra veckan berättade han så öppet att han alltid känt sig som en kvinna och att han nu ska genomgå ett könsbyte.

Foto Stella pictures

Andra artiklar om Kendall  Jenner:

Kendall Jenner frontar Calvin Kleins underklädeskampanj! >

Calvin Kleins denimserie med Kendall Jenner >

En av de saker som inte helt avslöjades i intervjun var hur döttrarna reagerade. Förutom Bruces egna ord om deras reaktioner var det ingen av Kardashian-barnen eller hans och Kris Jenners gemensamma döttrar Kendall och Kylie som framträdde i programmet. Kanske var anledning till det att det redan var inspelat – på en annan kanal?

I dag lade E! upp det första klippet ur det kommande specialavsnittet Keeping Up With the Kardashians: About Bruce. Avsnittet innehåller bland annat en intervju med Bruces dotter, modellen Kendall Jenner. I klippet som visar gamla foton och filmer med de båda säger Kendall att ”Han är den mest fantastiska person jag vet, jag hade inte kunnat önska mig en bättre pappa. Han lärde mig att cykla och att bli den tomboy som jag är”. Sedan bryter hon intervjun i tårar.

Se hela inslaget här >

I morse framträdde storasyster Kim Kardashian, Bruce styvdotter (och tv-seriens stjärna) i amerikanska The Today show för att prata om sin styvpappa Bruces intervju med Diane Sawyer:

– Jag är verkligen glad för hans skull, att han lever sitt liv på det sätt han vill leva det. Att han har funnit inre frid och känner ren lycka, det är vad livet handlar om. Jag vet inte hur livet skulle vara om du alltid känt som om du inte var dig själv. Det är inget som du, eller jag, fullt ut kan förstå. Och jag tror inte ens att vi behöver det.

– Säga vad man vill om oss, men vi hanterar allt som en familj, säger Kim i intervjun.

– Jag ser och läser om våra reaktioner: Den stöttar inte Bruce, den är där borta, min mamma känner på ett visst sätt, allt är påhittat.

Andra artiklar om Kendall  Jenner:

Kendall Jenner frontar Calvin Kleins underklädeskampanj! >

Calvin Kleins denimserie med Kendall Jenner >