Kelly Gale om förberedelserna inför Victoria´s Secret-visningen

Victoria's Secret-modellen
03 december, 2016

Svenska Kelly Gale gick sin tredje Victoria’s Secret-show i onsdags. ELLE fick möjligheten att gå backstage på årets mest hajade visning med hjälp av Max Factors samarbete med det amerikanska underklädsgiganten. Där träffade vi den strålande vackra och glada Kelly och passade på att göra en miniintervju.

Kelly kommer från Göteborg och har sin indiska mamma och australiensiska pappa att tacka för sitt vackra utseende. Idag är hon 21 år gammal och spenderar den mesta tiden i New York där hon sedan en tid tillbaka har sin egen bostad.

 Hur har du laddat inför Victoria’s Secret ?

–Jag har tränat mycket body by Simone-metoden och kört intervaller blandat med boxning och yoga. Jag har också boostat med infraröd bastu som är superbra för hyn och hjälper till med cirkulation. De infraröda strålarna ska driva ut överflödig vätska ur kroppen och ska dessutom öka ämnesomsättningen. Sen har jag sovit ordentligt minst 8 timmar per natt. Jag älskar att sova så det har inte varit svårt.

Hur tar du hand om din hud ?

–Jag tränar aldrig med makeup. Och jag tar alltid med egen makeup och borttagning till plåtningar. Jag använder alltid milda produkter för jag har en känslig hy. Jag fick en allergisk reaktion precis innan visningen och fick värsta utslag på ögonen.  Tack och lov läkte det ut ordentligt. Alla mina produkter kommer från Dermalogica.

Hur tar du hand om ditt hår ?

–Jag använder bara hårvårdsprodukter från Redken, All soft shampoo, balsam och inpackning, som jag använder en gång i veckan. Jag försöker inte tvätta håret så ofta heller.

KELLY GALES BÄSTA NEW YORK-TIPS: 

Träning

Danscardio – Body by Simone  i Chelsea, 606 West 26th Street mellan 11:e och 12:e avenyn.

Boxning – Aerospace på 121 West 27th Street.

Styrketräning – Dog pound på 1 Renwick Street.

Restauranger

Catch – superbra sushirestaurang 21 9th Avenue.

Bluestone lane – mysigt frukostställe på 55 Greenwich Avenue.

Milo’s  – jättebra grekisk mat på 125 West 55th Street.

Barer

Please don’t tell på 113 St Marks Place.

Death and co på 433 E 6th Street.

Kelly i sin första bedårande outfit i temat ”Mountain Romance”.

Kellys andra outfit i temat ”Bright night angel”.

Max Factor och Tom Pecheux skapade en kvinnlig och sensuell look med en markerad eyeliner och mycket highlighter kring ögonen, flawless hy med lite konturering och nude läppar.

Kelly backstage med modellkompisen Bridget Malcolm.

Kellys ”pink carpet” look.

Foto IBL