Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Kelly Gale om förberedelserna inför Victoria´s Secret-visningen

03 dec, 2016 
AvJenny Fredriksson
Victoria's Secret-modellen
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Svenska Kelly Gale gick sin tredje Victoria’s Secret-show i onsdags. ELLE fick möjligheten att gå backstage på årets mest hajade visning med hjälp av Max Factors samarbete med det amerikanska underklädsgiganten. Där träffade vi den strålande vackra och glada Kelly och passade på att göra en miniintervju.

Kelly kommer från Göteborg och har sin indiska mamma och australiensiska pappa att tacka för sitt vackra utseende. Idag är hon 21 år gammal och spenderar den mesta tiden i New York där hon sedan en tid tillbaka har sin egen bostad.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

 Hur har du laddat inför Victoria’s Secret ?

–Jag har tränat mycket body by Simone-metoden och kört intervaller blandat med boxning och yoga. Jag har också boostat med infraröd bastu som är superbra för hyn och hjälper till med cirkulation. De infraröda strålarna ska driva ut överflödig vätska ur kroppen och ska dessutom öka ämnesomsättningen. Sen har jag sovit ordentligt minst 8 timmar per natt. Jag älskar att sova så det har inte varit svårt.

Annons

Hur tar du hand om din hud ?

–Jag tränar aldrig med makeup. Och jag tar alltid med egen makeup och borttagning till plåtningar. Jag använder alltid milda produkter för jag har en känslig hy. Jag fick en allergisk reaktion precis innan visningen och fick värsta utslag på ögonen.  Tack och lov läkte det ut ordentligt. Alla mina produkter kommer från Dermalogica.

Hur tar du hand om ditt hår ?

–Jag använder bara hårvårdsprodukter från Redken, All soft shampoo, balsam och inpackning, som jag använder en gång i veckan. Jag försöker inte tvätta håret så ofta heller.

KELLY GALES BÄSTA NEW YORK-TIPS: 

Träning

Danscardio – Body by Simone  i Chelsea, 606 West 26th Street mellan 11:e och 12:e avenyn.

Boxning – Aerospace på 121 West 27th Street.

Styrketräning – Dog pound på 1 Renwick Street.

Restauranger

Catch – superbra sushirestaurang 21 9th Avenue.

Bluestone lane – mysigt frukostställe på 55 Greenwich Avenue.

Annons

Milo’s  – jättebra grekisk mat på 125 West 55th Street.

Barer

Please don’t tell på 113 St Marks Place.

Death and co på 433 E 6th Street.

Kelly Gale on the catwalk

Kelly i sin första bedårande outfit i temat ”Mountain Romance”.

2016 Victoria's Secret Fashion Show at the Grand Palais Pictured: Kelly Gale Ref: SPL1402285 011216 Picture by: SartorialPhoto / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Kellys andra outfit i temat ”Bright night angel”.

Annons
Kelly Gale backstage

Max Factor och Tom Pecheux skapade en kvinnlig och sensuell look med en markerad eyeliner och mycket highlighter kring ögonen, flawless hy med lite konturering och nude läppar.

Models are seen backstage at the 21st Annual Victoria's Secret Fashion Show. Held at Grand Palais, Paris, France. Pictured: Bridget Malcolm & Kelly Gale Ref: SPL1403045 301116 Picture by: Photo Image Press Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Kelly backstage med modellkompisen Bridget Malcolm.

Kelly Gale

Kellys ”pink carpet” look.

Foto IBL

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons