Katy Perrys halvtidsshow (i Jeremy Scott) hyllas – och måste ses!

02 februari, 2015

Under måndagsnatten var det äntligen dags för Super Bowl-finalen (New England Patriots and Seattle var det som spelade) men trots att det var ett helt gäng heta sportkillar som slogs om titeln, var det en superkvinna som stal showen (i alla fall halvtidsshowen). Den storslagna underhållningen som det bjuds på varje år (och som gör att fler än NFL-fansen håller sig vakna en hel natt) gjorde ingen besviken – den här gången heller. I år var det popdrottningen Katy Perrys tur att chocka tittarna –  och visst gjorde hon väl det? Katy bjöd på ett fantastiskt medley av sina största hitlåtar och gästades av artister som Lenny Kravitz och Missy Elliot.

Redan på presskonferensen inför Super bowl visade Katy att hon inte skulle göra oss besvikna när det gällde valet av kläder (den här gången heller). Då kom hon klädd i kläder från RVN-designern Ted Kim och skor från Pedro García – och givetvis små fotbollar i öronen och runt halsen.

Under Super bowl var det fyra specialuppsydda klädombyten signerade Jeremy Scott som gällde. De båda har arbetat med plaggen tillsammans sedan i oktober då Perry ringde upp Scott och frågade om han ville göra hennes outfits för showen.

– Katy ringde mig när jag var i Milano för Moschinos visning. Jag visste att det var något särskilt på gång eftersom hon ringde och sa ”Är du hemma? Kan vi träffas? Vi behöver prata”, berättar Jeremy Scott för ELLE US.

När även Perrys stylist ringde honom för att boka in ett möte så förstod han att något stort var på gång. En vecka senare träffades de båda och då berättade Perry att hon fått frågan, och tackat ja, till att uppträda under Super Bowls halvtidsshow. Scott berättar också att Perry sagt att ”det är ett väldigt viktigt ögonblick för mig, det måste bli fantastiskt. Men jag vill att det ska vara fantastiskt för både Katy Perry och Jeremy Scott”.

Alltid när en artist uppträder under Super bowl måste alla kläder och detaljer godkännas av NFL, de har alltid sista ordet. Så viktig, och exponerad, är showen (som ses av över 100 miljoner personer i USA och sänds i 235 länder på 33 språk). Under årets show hann Perry med att rida på ett gående, animatroniskt jättelejon, dansa med hajar och flyga över arenan på en eldstjärna. Se showen – och titta närmare på de bästa bilderna här.

Av Lisa Arnell Foto All over press

httpv://youtu.be/KAtKlixxnTg

Hiten Roar sjöng Perry medan hon befann sig på ett animatroniskt jättelejon (visst hör ni den i huvudet? I got the eye of the tiger, a fighter, dancing through the fire, cause I am a champion and you’re gonna hear me roar, louder, louder than a lion. Känns ju som att den är skriven till en halvtidsshow med stora män som kastar en fotboll och en mäktig sångerska som kommer in på ett lejon.

 

Till låten Fireworks var Perry ett… eget mini-fyrverkeri – så klart.

Dancing with sharks!

Med Missy Elliott

Med Lenny Kravitz sjöng hon I kissed a girl

httpv://www.youtube.com/watch?v=CevxZvSJLk8