Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Katie Holmes tar tillbaka en hatad Y2K-trend – och den delar internet

12 dec, 2022 
Katie Holmes tar tillbaka en hatad Y2K-trend – och den delar internet
Alla pratar om Katie Holmes senaste Y2K-inspirerande look – som delar internet i två läger. För mycket 00-tal att hantera eller en välkommen comeback?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ni vet hur det är. En del viktiga frågor – sådana som träffar rakt in i våra hjärtan – drar ofta igång debatter på sociala medier. Alla vill säga sitt. Ett sådant ämne är såklart... Kändisars kläder.

Video: Se vad kungligheterna bar på Nobelbanketten 2022Brand logo
Video: Se vad kungligheterna bar på Nobelbanketten 2022

Den här gången är det Katie Holmes som har fått internet att gå bananas. Skådespelaren har de senaste åren gjort stor comeback som en stilförebild att räkna med. Det hela började när hon hösten 2019 sågs iklädd en kashmirbehå med tillhörande cardigan från det lyxiga basmärket Khaite. Bara några timmar senare var bilden överallt och behån hade sålt slut, och sedan dess har hon blivit hyllad för den ena panglooken efter den andra.

Annons

Katie Holmes tar tillbaka klassisk Y2K-outfit

Stilen kan bäst beskriva som enkel och stilren, men precis som övriga i kändisvärlden har Katie under 2022 också välkomnat det hajpade Y2K-modet med öppna ärmar. Vi har till exempel sett henne bära upp cargobyxan. Men det är hennes senaste look som har fått kommentarerna att hagla.

Katie Holmes i jeans och miniklänning

Det var under fredagen som skådespelaren kom till årets upplaga av iHeartRadio Jingle Ball på Madison Square Garden i New York, iklädd en look som gav tydliga 00-talsreferenser.

Annons

Katie entrade röda mattan iklätt ett par blå, lite löst sittande jeans med fransar i kanterna och matchade med en blå axelbandslös mini-klänning över. Till detta bar hon ett par svarta New Balance-sneakers.

Katie Holmes i Y2K-look som delar internet

Hon körde utsläppt, vågigt hår och minimalt med smycken med bara ett par blå safir-örhängen och en näsring.

Looken delar internet

Och det här visade sig vara alldeles för mycket Y2K-vibbar för vissa att hantera. För även om gamla 00-talsfavoriter som låg midja, miniklänningar, noppade ögonbryn och croppade toppar har blivit en del av vår vardag det senaste året – så kom det här som en chock för internet som nu har delat upp sig i två läger.

Annons

En del säger sig plötsligt vara osäkra på om det är 2022 eller 2002 och påpekar att det här är en trend som borde lämnas till det förflutna – medan andra tycker att vi inte alls har sett tillräckligt av kombinationen jeans och klänning och istället hyllar looken.

Ashley Tisdale på filmpremiär, 2005.
Ashley Tisdale på filmpremiär, 2005.

Frågan som återstår nu är – matchar vi alla snart kjol och klänning med jeans igen, eller var det här dödsstöten för Y2K-trenden? Tiden får utvisa.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons