Kate Moss svarar på brev från ett fan – 23 år senare

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, sägs det ju. Kate Moss har nu besvarat ett fan-brev 23 år efter att det skickades till henne.
10 januari, 2017

90-talet var supermodellernas glansdagar och bland de hetaste namnen i branschen var Kate Moss. År 1994 var hon bland annat ansiktet utåt för Calvin Klein och samma år blev hon och Johnny Depp ett par.

LÄS OCKSÅ: KATE MOSS STILRESA – SÅ BLEV HON MODEIKON

Det som även hände år 1994 var att ett av Kate Moss fans bestämde sig för att skriva ett brev till sin stora idol. Fiona från Hereford i England skrev ett brev där hon frågade supermodellen om varför hon valde modellyrket, om vad Fiona själv skulle välja för bana i livet och så klart frågade Fiona även om Kate Moss romans med Johnny Depp.

Fiona berättade att hon själv troligen skulle välja att bli frisör istället för modell, eftersom att hon ”älskar chips och skräpmat och är kort”. Fiona passade även på att önska sig bilder och autografer från stjärnparet och avslutar brevet med orden ”snälla skriv tillbaka till mig snart”.

LÄS OCKSÅ: HAR DU KOLL PÅ GLASÖGONMODET GENOM TIDERNA

Brevet, som var adresserat till Kate Moss dåvarande agentur Storm i London, nådde aldrig fram till Kate Moss och Fionas efterlängtade svar uteblev – tills nu.

Supermodellen har nyligen lanserat en egen agentur för musiker, modeller, skådespelare och dansare och det var på agenturens Instagram-konto som Fiona äntligen fick sitt svar från idolen. Kate Moss agentur publicerade Fionas brev och skrev: ”Hittat – oöppnat fan-brev från 1994! Fiona från Hereford, det finns ett signerat exemplar av Kate Moss-bok till dig här… Förlåt för lång väntan”.

Huruvida Fiona ser sitt 23 år gamla brev och får sin efterlängtade autograf återstår att se, men vi håller tummarna för henne!