Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Kate Middleton återanvänder budgetfavorit i Köpenhamn – spana in

23 feb, 2022 
Kate Middleton valde att klä sig i ett budgetplagg från Zara under sitt besök i Danmark. Och det var inte första gången vi såg henne bära det!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kate Middleton är i Skandinavien! Som första utlandsuppdrag sedan pandemin valde Hertiginnan av Cambridge att besöka Danmark.

I fokus för den två dagar långa solovistelsen står barns mentala hälsa och syftet med resan är att lära sig mer om Danmarks arbete för små barn och deras föräldrar. Kate, som är aktiv inom Royal Foundation Centre for Early Childhood, meddelade för några veckor sedan att hon skulle besöka vårt grannland i väst genom en video på Instagram där hon gjorde den danska flaggan i lego.

Hertiginnan av Cambridge besöker Danmark och valde dagen till ära att klä sig i landets färger.
Hertiginnan av Cambridge besöker Danmark och valde dagen till ära att klä sig i landets färger.

Kate bär budgetfavorit i Köpenhamn

Och det rödvita temat fortsatte när Kate under tisdagen landande på dansk mark. Dagen till ära valde hertiginnan att göra ett statement genom mode och klä sig i landets färger.

Annons

Den stilsäkra looken bestod av röd kavaj, vit blus och svarta byxor, vilket hon matchade med svarta skor och svart väska samt pärlsmycken, däribland örhängena Cha cha från Maria Black.

Kate Middleton bär kavaj från Zara under sitt besök i den danska huvudstaden.
Kate Middleton bär kavaj från Zara under sitt besök i den danska huvudstaden.

Men låt oss stanna kvar ett tag vid blazern! Kavajen kommer från Zara och är en budgetfavorit som vi har sett Kate bära tidigare. Bland annat när hon tillsammans med prins William kollade på EM-matchen mellan England och Tyskland i somras.

Och klädvalet kommer inte som en överraskning. Vi har flera gånger tidigare sett hertiginnan bära plagg från den spanska modekedjan och samma sak med röda blazers, som verkar vara ett av hertiginnans favoritplagg.

Annons

Just den här kavajen är slutsåld, men Zara har i skrivande stund en väldigt liknande variant på hemsidan. Spana in den nedan.

Dubbelknäppt blazer, Zara

Dubbelknäppt kavaj som påminner om den Kate bar, från Zara. Här hittar du den!

TV: Spana in prinsessan Dianas stilresa genom åren

Prinsessan Dianas stilresa genom tidernaBrand logo
Prinsessan Dianas stilresa genom tiderna

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons