Kate Hudson är Lindex nya modell

05 mar, 2014 
AvLisa Arnell
Annons
beadf1bb22c1bc1e_org

Här om dagen aktuell som Oscarsnominerad, i dag offentliggjord som ansikte utåt för Lindex vår– och sommarkampanj 2014. Kate Hudson är dubbelt aktuell just nu. Den amerikanska skådespelerskan bor både i London och Los Angeles och henne stil beskrivs ofta som avslappnat kalifornisk, en stil som också återspeglas i Lindexkollektionen.

– Plaggen är inspirerade av chict och bohemiskt mode, med en ledig passform kombinerad med viss struktur. Det är en mycket stark kollektion som jag tror att kvinnor kommer att älska, säger Kate Hudson i en kommentar.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Kate kommer att vara modell för tre Lindex-kollektioner. Den första är bohemisk med starka färger och statementplagg i paisley, broderat och stickat. Kollektion två är mer urban med löst sittande plagg och en sportig känsla. Den tredje kollektionen är ”flirtig med japanska influenser” där blommiga kimonojackor och assymmetriska skärningar är typiska plagg.

Annons

Plaggen släpps i butiker och på lindex.com den 19 mars.

av LISA ARNELL  foto Lindex/Giampaolo Sgura

httpv://www.youtube.com/watch?v=MwJeFN0tZpM

826e8583f1cba8ce_org

9da5fab6f69294b2_org

Annons