Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Karlie Kloss slåss på en strand, Motilo förenklar shopping online och Jessica Chastains lila händer

19 aug, 2012 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vår nyhetsspanare Anna Kopito ger dig senaste nytt från modevärlden här på elle.se. Flera gånger i veckan levereras de i samlad form under vinjetten modespion. Dagens laddning kommer här.

> Läs fler modespioner!

> Läs Annas blogg!

av ANNA KOPITO foto PRESSBILDER

INEZ OCH VINOODHS KAMPANJFILM FÖR JUICY COUTURE

Inez van Lamsweerde och Vinoodh Matadin har regisserat Juicy Coutures senaste kampanjfilm. De har filmat Karlie Kloss i Kalifornien, när hon sparkar ner några killar på en strand. Det påminner mig om Uma Thurman i Kill Bill.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

H&M KOMBINERAR SPORTIGT MED DRESSAT

Arlenis Sosa är modellen i H&Ms kampanj fotad av Peter Gehrke. Hon har på sig en keps, pennkjolar och kombinerar sportigt med dressat. De traditionella höstfärgerna som marinblått, grått och grönt blandas med ljusa pasteller och blommönster. Se H&Ms kampanjbilder här.

Annons

MOTILO GÖR ONLINE SHOPPING LITE ROLIGARE

Motilo är en ny webbsida där man kan shoppa online med sina vänner genom video- och chattfunktioner. Först väljer man ut plagg och accessoarer och skapar en outfit. Om man är osäker på vilka skor som passar bäst kan man ta hjälp av sina vänner på Facebook. Det här det nya sättet att handla online på enligt Motillo själva, men kan det verkligen ersätta upplevelsen av en dag på stan med en väninna?

http://www.youtube.com/watch?v=5_6foFaAv18&feature=player_embedded

MR SAINT LAURENT: ”LILA ÄR FÖRFÖRELSENS FÄRG”.

Jessica Chastain har medverkat i flera filmer under den senaste tiden, som The Help och Tree of Life. Hon har även blivit uppmärksammad av modeindustrin. Yves Saint Laurent har nämligen gjort henne till ansiktet utåt för deras doft Manifesto. Det sägs att hennes händer är täcka med lila färg i kampanjen eftersom Yves Saint Laurent själv tyckte att lila var förförelsens färg.

Annons