Han är Filippa K:s nya brand director

Karl-Johan Bogefors ny brand director Filippa K

Karl-Johan Bogefors kommer från och med september att tillträda rollen som ny Brand Director för Filippa K. Tillsammans med grundaren Filippa Knutsson och VD Kristofer Tonström ska han etablera Filippa K på den globala arenan som det främsta skandinaviska designvarumärket.
22 augusti, 2017

– Filippa K har alltid haft en stor plats i mitt hjärta, och det känns som en oerhört spännande tid att återvända till Stockholm och Filippa K. Tillsammans med Filippa och alla medarbetare ska vi fortsätta resan och utveckla varumärket med rätt produkter, relevant kommunikation och samarbeten som manifesterar Filippa K’s skandinaviska estetik och designtradition, säger Karl-Johan Bogefors, Brand Director Filippa K, i ett pressmeddelande.

Läs också: Filippa K inleder nytt projekt – för framtidens mode

Karl-Johan Bogefors var en stor del av Filippa K redan under åren 1996–2007, från 2001 som PR & Marketing Director och med bland annat lanseringen av Filippa K Man.

”Med en gedigen kännedom och kärlek till varumärket, i kombination med en unik kreativ och strategisk internationell erfarenhet, kommer Bogefors att bidra till att stärka varumärket på den globala och digitala modescenen”, skriver Filippa K i ett pressmeddelande.

Läs också: Emma Watson lyfter Filippa K:s arbete inom hållbart mode på Instagram

Karl-Johan Bogefors har en bred internationell bakgrund, senast från H&M-ägda COS i London och tidigare som Marketing Director för By Malene Birger, Creative Director för JC samt som Global Editor in Chief för Absolut.com

Foto Filippa K